ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Το νέο αφιέρωμα της Euroleague στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ (vid)

H Euroleague ετοίμασε ένα νέο αφιέρωμα για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, μέσα από το οποίο ξεχωρίζουν οι Κιθ Λάνγκφορντ, Νικ Καλάθης και Ιωάννης Παπαπέτρου.

Το νέο αφιέρωμα της Euroleague στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ (vid)

Η Euroleague ετοίμασε ένα μεγάλο αφιέρωμα στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, με αφορμή την έναρξη της διοργάνωσης. Συγκεκριμένα, σαφής αναφορά έγινε στον Νικ Καλάθη  αλλά και στους Λάνγκφορντ, Παπαπέτρου και Γκιστ.

Μέσα στο αφιέρωμα φιλοξενούνται δηλώσεις του Τσάβι Πασκουάλ αλλά και κάποιων παικτών του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ.

Κίθ Λάνγκφορντ: «Είναι η καλύτερη ομάδα που έχω παίξει στα 13 χρόνια επαγγελματικής μου καριέρας. Δεν έχω παίξει με έναν γκαρντ όπως ο Καλάθης».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 45.641 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τσάβι Πασκουάλ: «Θέλαμε έναν παίκτη με ποιότητα. Ξέρω πως μπορεί να σκοράρει εύκολα και πως μπορεί να γίνει ένας σημαντικός παίκτης για εμάς».

Ιωάννης Παπαπέτρου: «Όλοι στο κλαμπ με έχουν βοηθήσει. Δεν έχω να ανησυχώ για τίποτα εκτός του μπάσκετ. Διψάμε για το Final Four. Τα εφτά χρόνια είναι πολλά για την ομάδα και τους οπαδούς μας».

Τέλος το αφιέρωμα κλείνει με τα λόγια του Τζέιμς Γκιστ: «Δεν θέλω απλά να φτάσω στο Final Four. Θέλω να κερδίσω, θέλω να φτάσω μέχρι το τέλος, να κατακτήσω τον τίτλο».

Δείτε το βίντεο:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.