ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Συνεχίζει ακάθεκτος ενόψει Μακάμπι ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ συνέχισε την προετοιμασία του ενόψει της αναμέτρησης με την Μακάμπι, χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

Συνεχίζει ακάθεκτος ενόψει Μακάμπι ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε σήμερα την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με την Μακάμπι (11/10, 21:00), παιχνίδι που γίνεται στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των ομίλων της Euroleague.

Οι «πράσινοι» προχωράνε… ακάθεκτη για την σημαντική αυτή αναμέτρηση, με τον Τσάβι Πασκουάλ να βλέπει όλους τους μπασκετμπολίστες του να προπονούνται κανονικά.

Το «τριφύλλι» αναμένεται να προπονηθεί και αύριο και να ολοκληρώσει την προετοιμασία ενόψει της αναμέτρησης, της Πέμπτης.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.783 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.