Αποκαλύψεις και… κεραυνοί από τον Αλέξη Κούγια!

Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM, τόνισε ότι άνθρωπος του Μελισσανίδη του είπε πως η Ξάνθη πουλήθηκε στον ΠΑΟΚ.

Μία μέρα μετά την τραγική διαιτησία του ρέφερι, Γιώργου Λάμπρου στην Ξάνθη, στο ματς της τοπικής ομάδας με την ΑΕΛ, ο ιδιοκτήτης της «βυσσινί» ΠΑΕ τόνισε ότι μετά τον αγώνα τον κάλεσε στο κινητό ο πρώην σύμβουλος της ΕΠΟ, Γιάννης Παπαδόπουλος (τον οποίο χαρακτήρισε ως δεξί χέρι του Δημήτρη Μελισσανίδη) και του είπε αρχικά να ψαχτεί αλλού αναφορικά για το ποιος έβαλε στους πίνακες της Super League τον διαιτητή Λάμπρου και πρόσθεσε ότι η Ξάνθη έχει πωληθεί στην Ξάνθη: «… μου είπε, επειδή είχα κάνει τη δήλωση για τον διαιτητή, ότι τον έβαλε στη Super League ο Μελισσανίδης “ψάξου άλλου. Μην πεις ότι στο είπα εγώ, αλλά η Ξάνθη έχει πωληθεί στον ΠΑΟΚ”», είπε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον, ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ μίλησε με τα καλύτερα λόγια τόσο για τον Σταύρο Κοντονή, όσο και για τον Γιώργο Βασιλειάδη, τονίζοντας ότι ήταν οι μόνοι που έκανες τομές στο ελληνικό ποδόσφαιρο και έδειξαν βούληση για την πρόοδο του αθλήματος και υπογράμμισε ότι στο τέλος κανένας κακός δεν γλιτώνει.

Πηγή: sportfm.gr