ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Μούλη: «Πολύτιμη η στήριξη των οπαδών μας»

Η Ρούλα Μούλη γράφει στο Panathinaikos24.gr για την εξαιρετική αρχή που πραγματοποιεί το τμήμα μπάσκετ γυναικών, αλλά και για τη νέα αγωνιστική «πρόκληση» κόντρα στην Ηλιούπολη.

Μούλη: «Πολύτιμη η στήριξη των οπαδών μας»

Γεια σας!

Εδώ και μερικές ημέρες έχουμε μπει για τα καλά στη νέα σεζόν, κάτι που περιμέναμε όλοι στην ομάδα. Το φετινό ντεμπούτο μας έγινε απέναντι στον Φάρο Κερατσινίου και όλα πήγαν εξαιρετικά, έστω κι αν στην αρχή του παιχνιδιού παρουσιαστήκαμε κάπως… μουδιασμένες στο παρκέ. Όσο περνούσαν τα λεπτά, βρίσκαμε τους εαυτούς μας, επιβάλλαμε τον ρυθμό μας και βγάλαμε στο παιχνίδι μας όλα όσα είχαμε δουλέψει τόσο καιρό στις προπονήσεις.

Τελικά, καταφέραμε να ξεκινήσουμε με το δεξί τη σεζόν, επικρατώντας του Φάρου με 65-57, πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ. Η νίκη αυτή μας έδωσε «φτερά», αφενός γιατί μπήκαμε νικηφόρα σε αυτή τη νέα προσπάθεια, αφετέρου γιατί είχαμε στο πλευρό μας τους οπαδούς μας. Θέλω να σημειώσω ότι η στήριξή τους είναι πολύτιμη, καθώς στο παιχνίδι με τον Φάρο δεν σταμάτησαν ούτε στιγμή να φωνάζουν συνθήματα και να μας «σπρώχνουν» προς τη νίκη!

Βράζουν με τη διαιτησία του πρώτου τελικού στον Παναθηναϊκό: «Ο… νόμος του ΣΕΦ είναι διαχρονικός – Σταματήστε να σφυράτε… κλέφτικα »
Βράζουν με τη διαιτησία του πρώτου τελικού στον Παναθηναϊκό: «Ο… νόμος του ΣΕΦ είναι διαχρονικός – Σταματήστε να σφυράτε… κλέφτικα » 743 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όλα τα παραπάνω οδήγησαν ώστε να πάμε ένα βήμα παρακάτω ως ομάδα και να παρουσιαστούμε ακόμη καλύτερες στην επόμενη πρόκληση για το Κύπελλο. Κάτι που φάνηκε και στο παρκέ στο παιχνίδι με την Τερψιθέα. Πέρα από τον ενθουσιασμό που δεδομένα είχαμε, δεν μπορούμε παρά να κρατήσουμε την συμπεριφορά μας σε αμυντικό επίπεδο, έχοντας δεχθεί μόνο 35 πόντους από την δεύτερη αντίπαλό μας. Φυσικά, δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ και στον κόσμο μας, που για ακόμη μια φορά ήταν στο πλευρό μας.

Κάπως έτσι κύλησε το διάστημα που μεσολάβησε από την πρώτη επικοινωνία μας, εδώ στο Panathinaikos24.gr. Ωστόσο, η σεζόν έχει ακόμη πολύ δρόμο μπροστά της και εμείς βρισκόμαστε πλέον σε εβδομάδα προετοιμασίας για το επόμενο παιχνίδι Κυπέλλου. Την Κυριακή, 14 Οκτωβρίου, στις 14:30, αντιμετωπίζουμε στην έδρα μας την Ηλιούπολη σε ένα ακόμη νοκ-άουτ ματς για την διοργάνωση. Σημειώστε την ημερομηνία, γιατί σας θέλουμε όλους δίπλα μας!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...