ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι επόμενες κινήσεις του Παϊρότζ στον Παναθηναϊκό

Ποια τα επόμενα βήματα του Παϊρότζ Πιενγκμπονσάντ στην ΠΑΕ και πως θα μπουν τα πρώτα χρήματα.

Οι επόμενες κινήσεις του Παϊρότζ στον Παναθηναϊκό

Την Τρίτη, ο Γιάννης Αλαφούζος ανακοίνωσε την οριστική συμφωνία με τον Παϊρότζ Πιενγκμπονσάντ, η οποία υπεγράφη το Σάββατο και αφορά την παραχώρηση του 50% των μετοχών του πρώτου στον Ταϊλανδό.

Ο Αλαφούζος κατέχει το 88% των μετοχών της ΠΑΕ και το μισό μερίδιο θα ανήκει στον Παϊρότζ από τη στιγμή που θα καταβάλλει (τμηματικά) το ποσό που είχε οριστεί από την ΑΜΚ του Σεπτέμβρη, δηλαδή 10 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με τη «Livesport», η πρώτη δόση θα αφορά το ποσό του 1 εκατ. ευρώ, ενώ μέχρι τις 15 του μηνός θα έχουν μπει συνολικά 2.5 εκατ. ευρώ, με το υπόλοιπο μερίδιο (7.5 εκατ.) να προσθέτονται τμηματικά στα «πράσινα» ταμεία.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.157 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επιπλέον, σε πρώτη φάση, τα χρήματα του Ταϊλανδού θα μπαίνουν στον λογαριασμό του Γιάννη Αλαφούζου και όχι απευθείας στα ταμεία της ΠΑΕ, καθώς όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Παναθηναϊκός δεν έχει λάβει ακόμη τη σχετική άδεια από την ΕΕΑ για την εμπλοκή της «Pan Asia». Κάτι που αναμένεται να συμβεί λίαν συντόμως, όπως θεωρούν στο τριφύλλι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.