ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προλαβαίνει ο Κάτσε, στο… όριο ο Γιόχανσον

Τα νεότερα σχετικά με την πορεία των Κάτσε, Γιόχανσον αλλά και Μουνιέ, ενόψει Πανιωνίου.

Προλαβαίνει ο Κάτσε, στο... όριο ο Γιόχανσον

Η διακοπή του πρωταθλήματος ελέω Nations League θα προσφέρει πολύτιμο χρόνο στους ποδοσφαιριστές οι οποίοι αυτήν την περίοδο προσπαθούν να ξεπεράσουν προβλήματα τραυματισμών.

Στον Παναθηναϊκό, σε τέτοια κατάσταση βρίσκονται οι Κάτσε, Γιόχανσον και Μουνιέ, που γυμνάζονται ατομικά το τελευταίο διάστημα και η πορεία της αποθεραπείας τους κρίνεται ικανοποιητική.

Ωστόσο, σύμφωνα με την «Πράσινη» περισσότερες πιθανότητες για επανένταξη στην αποστολή του επόμενου επίσημου ματς της ομάδας μετά τη διακοπή (vs Πανιώνιος) έχει μόνο ο Εργκούς Κάτσε.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.690 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον Γιόχανσον τα πάντα θα κριθούν λίγες ημέρες πριν από τη σέντρα του ματς, με τη συμμετοχή του Σουηδού να κρίνεται στο όριο, ενώ πιο δύσκολα είναι τα πράγματα για τον Μουνιέ, ο οποίος έχει ακόμη λίγο δρόμο μπροστά του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.