ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δεν τα παρατάει ο Εσιέν και ψάχνει ομάδα!

Ο Μίκαελ Εσιέν δήλωσε πως θέλει να συνεχίσει την επαγγελματική του πορεία.

Δεν τα παρατάει ο Εσιέν και ψάχνει ομάδα!

Ο Μίκαελ Εσιέν δεν θα συνεχίσει στην Περσίμπ Μπαντούγκ και το γεγονός αυτό «φούντωσε» τα σενάρια περί απόσυρσής του από την αγωνιστική δράση.

Ωστόσο, ο ίδιος μέσω δηλώσεών του ξεκαθάρισε ότι όχι μόνο δεν σκέφτεται την απόσυρση, αλλά αναζητά μια νέα πρόκληση στην καριέρα του.

«Γιατί δεν έχω αποσυρθεί ακόμα; Επειδή αγαπώ πολύ αυτό το άθλημα.Κάποια στιγμή φτάνεις στο σημείο που όσο περισσότερο μεγαλώνεις άλλο τόσο απολαμβάνεις το παιχνίδι. Δεν υπάρχει καμία πίεση. Απλά θες να βγεις εκεί έξω και να το απολαύσεις.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 22.662 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ακόμα σκέφτομαι τι μπορώ να κάνω όταν κρεμάσω τα παπούτσια μου. Και πραγματικά δεν γνωρίζω τι θα είναι αυτό.Αν κάτι προκύψει θα ενδιαφερθώ. Θέλω να συνεχίσω να παίζω ποδόσφαιρο και να ανακαλύψω τι μπορώ να κάνω στην συνέχεια», ανέφερε σχετικά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.