Ο Τσάβι Πασκουάλ θέλει όσο τίποτε να δει την ομάδα του να κάνει νικηφόρο ξεκίνημα στη Euroleague, τονίζοντας πως η Μακάμπι αποτελεί δύσκολο αντίπαλο για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.

Παράλληλα, ο Πασκουάλ δήλωσε περήφανος για την κινητοποίηση του κόσμου, ο οποίος συντέλεσε στο να σπάσει το ρεκόρ διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Πασκουάλ:

Για το ματς: «Πάντα θέλουμε να αρχίζουμε καλά στη διοργάνωση. Είναι μια ξεχωριστή ημέρα η αυριανή γιατί θέλουμε να μπούμε με το δεξί στη διοργάνωση. Η Μακάμπι είναι μια πολύ καλή ομάδα και έχει βελτιωθεί ως ρόστερ. Θα είναι μια δύσκολη βραδιά, αλλά θέλουμε να αρχίσουμε με νίκη και θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Για την Μακάμπι: «Θα είναι δύσκολο να ελέγξεις τα ριμπάουντ με αυτή την ομάδα. Ο Μπλακ, ο Τάιους, ο Ο’Μπράιαντ έχουν εκπληκτικά κορμιά. Πρέπει να προσέξουμε και να ελέγξουμε το αμυντικό ριμπάουντ και να είμαστε έτοιμοι με οργανωμένη την άμυνά μας».

Για τα διαρκείας: «Νιώθουμε περήφανοι που είμαστε κομμάτι αυτής της στιγμής. Το κλαμπ δουλεύει πολύ καλά και στη σωστή κατεύθυνση. Ο κόσμος είναι εκπληκτικός, για μένα από τους καλύτερους στην Ευρώπη. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να ανταποδώσουμε στο παρκέ».

Για την ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ: «Ελπίζω ότι θα είναι όπως πάντα. Να έχουμε μια εκπληκτική ατμόσφαιρα. Νιώθουμε με αυτόν τον κόσμο πιο έτοιμοι για νίκη».

Για το επίπεδο ετοιμότητας της ομάδας: «Θέλουμε να βελτιωνόμαστε καθημερινά. Τώρα η ομάδα είναι καλύτερη. Οι τελευταίες μέρες προετοιμασίας ήταν πολύ καλές. Είμαστε έτοιμοι για αυτή τη στιγμή. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι πάντως για εμάς. Παίζουμε κόντρα σε μια εξαιρετική ομάδα και σε αυτή τη διοργάνωση θα είναι εξαιρετικό το επίπεδο. Πρέπει να πάμε παιχνίδι με παιχνίδι, να παλέψουμε μέχρι τέλους. Όλα τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου