ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Λάνγκφορντ: «Θα δω το ΟΑΚΑ από τη… σωστή πλευρά»

Ο Κιθ Λάνγκφορντ ανυπομονεί για το αυριανό ντεμπούτο του στη Euroleague με τη φανέλα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ.

Λάνγκφορντ: «Θα δω το ΟΑΚΑ από τη... σωστή πλευρά»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κιθ Λάνγκφορντ:

Για τη Μακάμπι: «Ένα από τα στοιχεία της είναι η αθλητικότητα, κυρίως στους ψηλούς, αλλά και η ικανότητα. Μπλακ, Ο’Μπράιαντ είναι πολύ αθλητικοί και θέλουν να πηγαίνουν στην επαφή. Θέλουμε να μην τους το επιτρέψουμε αυτό για να φτάσουμε στη νίκη».

Για την επιστροφή του στην Euroleague: «Είμαι ενθουσιασμένος για πολλούς λόγους. Θα είναι το πρώτο παιχνίδι στη Euroleague μετά από ένα χρόνο απουσίας, ενώ επίσης θα έχω την ευκαιρία να δω το ΟΑΚΑ από τη σωστή πλευρά. Περιμένω πως και πως», ανέφερε αρχικά και συνέχισε. Πιστεύω πως όλες οι ομάδες είναι ενθουσιασμένες γιατί είναι η αρχή. Κανείς δεν περιμένει να είναι έτοιμες οι ομάδες, όμως τα ρόστερ είναι ολοκληρωμένα και θα έχουμε ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι, ελπίζοντας πως στο τέλος θα είμαστε οι νικητές».

Για το transition παιχνίδι: «Η ομάδα μας πάντα θέλει να τρέχει στο ρυθμό. Έχουμε τον Καλάθη που είναι ο μαέστρος μας. Από την άλλη, στην Μακάμπι πολλοί παίκτες μπορούν να το κάνουν αυτό άρα δεν μπορείς να προετοιμάσεις εύκολα την άμυνα. Και έτσι θα πρέπει να προσέχεις πολύ στην transition άμυνα».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.794 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.