ΚΛΕΙΣΙΜΟ
EUROLEAGUE

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Κάθε αρχή… και πράσινη!

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ κάνει πρεμιέρα απόψε (21:00) στη φετινή Euroleague και φιλοδοξεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μακάμπι, αρχίζοντας με νίκη το φετινό του ταξίδι στην διοργάνωση.

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Κάθε αρχή... και πράσινη!

Έτοιμος για την πρώτη του «μάχη» στη φετινή Euroleague είναι ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ.

Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ φιλοξενεί τη Μακάμπι του Νέβεν Σπάχια στο ΟΑΚΑ, για την πρώτη αγωνιστική της Euroleague και θέλει να αρχίσει νικηφόρα το φετινό του ταξίδι στην διοργάνωση.

Οι «πράσινοι» αναμένεται να έχουν στη διάθεσή τους τον Νικ Καλάθη, ο οποίος χθες απουσίασε από την προπόνηση λόγω στομαχικών διαταραχών, οι οποίες δεν θα τον εμποδίσουν να μπει σήμερα στη 12άδα.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 43.827 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θέλει να συνδυάσει την ουσία με το θέαμα, ώστε να δώσει διπλή χαρά στους οπαδούς του, οι οποίοι θα μεταβούν σήμερα στο ΟΑΚΑ, για να δουν το φετινό «πράσινο» ντεμπούτο.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Χουάν Κάρλος Γκαρθία, Σρέτεν Ράντοβιτς, Μιλιβόγε Γιόβτσιτς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...