ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Πόλο: Ανεβάζουν «στροφές» οι πράσινοι

Νέα φιλική δοκιμασία για την ομάδα πόλο του Παναθηναϊκού.

Πόλο: Ανεβάζουν «στροφές» οι πράσινοι

Το τμήμα υδατοσφαίρισης του Παναθηναϊκού συνεχίζει σε εντατικούς ρυθμούς την προετοιμασία και χτες το βράδυ έδωσε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα στο κολυμβητήριο στο Γουδή κόντρα στον Απόλλωνα.

Δεν κρατήθηκε σκορ στο παιχνίδι ωστόσο ο Παναθηναϊκός ήταν καλός και αύριο θα αντιμετωπίσει σε φιλική συνάντηση το Χαϊδάρι.

Κατόπιν, το Σάββατο ο ΠΑΟ θα αναχωρήσει για τη Λάρισα  για φιλικά ματς και η αποστολή αποτελείται από τους εξής:

“Έλιωσε” τον Ολυμπιακό στο καμίνι της Λεωφόρου!
“Έλιωσε” τον Ολυμπιακό στο καμίνι της Λεωφόρου! 1.185 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευόπουλος, Δαβίλας, Αθανασίου, Παπαδημητρίου Α., Παπαδημητρίου Δ., Κουλιεράκης, Κουρλιαύτης, Χατζηστεφάνου, Μπερτόλης Π., Πανταζόπουλος, Γκαράνης και Ιωαννίδης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.