ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ευχάριστα νέα για τον Δώνη

Επιστροφές ενόψει Πανιωνίου, αυξάνονται οι επιλογές για τον Γιώργο Δώνη.

Ευχάριστα νέα για τον Δώνη

Στον Παναθηναϊκό συνεχίζουν τις προπονήσεις ώστε να διατηρηθούν σε υψηλά επίπεδα ετοιμότητας στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, με τον Γιώργο Δώνη να λαμβάνει ευχάριστα μηνύματα στο Κορωπί.

Σύμφωνα με την «Πράσινη», πλην του Εργκούς Κάτσε, στη διάθεση του Δώνη για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και ο Ματίας Γιόχανσον.

Τόσο ο Κάτσε, όσο και ο Γιόχανσον προπονούνται ατομικά αυτές τις ημέρες, αλλά θα προλάβουν να ενσωματωθούν στην αποστολή για το ματς της έβδομης αγωνιστικής.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.538 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αντίθετα, η κατάσταση του Μουνιέ θα επανεκτιμηθεί την ερχόμενη εβδομάδα, ενώ ο Στάικος έχει ακόμη δρόμο να διανύσει μέχρι να αποθεραπευτεί πλήρως.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.