ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ευρωπαϊκή πρεμιέρα κόντρα στην… πρώην!

Ο Ντεσόν Τόμας άφησε τη Μακάμπι για να τη βρει μπροστά του από νωρίς.

Ευρωπαϊκή πρεμιέρα κόντρα στην... πρώην!

Ιδιαίτερη είναι η σημερινή αναμέτρηση για τον Ντεσόν Τόμας, ο οποίος το καλοκαίρι άφησε τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για να πάρει μεταγραφή στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και να… ξαναβρεί την πρώην ομάδα του μπροστά του, στην πρώτη αγωνιστική της Euroleague.

Ο Ντεσόν Τόμας διένυσε μια εξαιρετική σεζόν με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, παρά το γεγονός πως οι Ισραηλινοί δεν κατάφεραν να πάρουν θέση στην πρώτη οκτάδα και να εξασφαλίσουν εισιτήριο για τα play-offs.

Ο Αμερικανός φόργουορντ του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ αποτέλεσε έναν από τους πιο αξιόπιστους παίκτες του περσινού ρόστερ της «ομάδας του λαού», καταγράφοντας 28 συμμετοχές στη Euroleague, με 11.5 πόντους, 3.3 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ κατά μέσο όρο στα 24 λεπτά συμμετοχής που του παρείχε ο πρώην προπονητής του.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.320 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μάλιστα, ο νυν παίκτης του «εξάστερου» κατάφερε να κάνει αίσθηση χάρη στα ποσοστά ευστοχίας του στα σουτ, τελειώνοντας τη σεζόν με 42.5% στα τρίποντα (37/87) και 45.5% στα δίποντα (98/198).

Οι υπόλοιποι… γνωστοί

Πλην του Ντεσόν Τόμας, στο ρόστερ του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ υπάρχουν αρκετοί παίκτες οι οποίοι έχουν φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο Κιθ Λάνγκφορντ (2011/12), ο Στεφάν Λάσμε (2009/10) έχουν κάνει το πέρασμά τους από την αποψινή αντίπαλο του τριφυλλιού, ενώ ο Τζέιμς Γκιστ είχε αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του νυν κόουτς των Ισραηλινών, Νέβεν Σπάχια, στη Φενέρμπαχτσε (2010/11)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.