Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος παραχώρησε δηλώσεις στο αγγλόφωνο τηλεοπτικό δίκτυο TRT World, κανάλι που είναι μέλος του δικτύου της τουρκικής κρατικής τηλεόρασης, κατά τη διάρκεια του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ μίλησε για τη σεζόν που έρχεται στην Euroleague αλλά και για τη διαδικτυακή διαμάχη που είχε πέρσι με οπαδούς από την Τουρκία και τη Φενέρ.

Για τη νέα Euroleague: «Θεωρώ πως αυτή τη σεζόν όλες οι ομάδες είναι πιο κοντά. Ασφαλώς, υπάρχουν κάποιες ομάδες με μεγαλύτερο μπάτζετ ή με λιγότερες αλλαγές στο ρόστερ τους σε σχέση με τις υπόλοιπες, ωστόσο είμαι βέβαιος πως θα είναι μια φανταστική διοργάνωση, πολύ ανταγωνιστική. Πιστεύω πως κανένας δεν θα μπορούσε να ποντάρει χρήματα στο αν κάποια ομάδα θα καταφέρει να προκριθεί στο Final 4 ή όχι».

Για τη διαδικτυακή διαμάχη με τους Τούρκους: «Νομίζω πως αυτό που συνέβη την περσινή σεζόν ήταν μια μεγάλη παρεξήγηση. Έχουμε φίλους από την Φενέρ και την Τουρκία. Δεν υπάρχει τίποτα ανάμεσα στους δύο λαούς, δεν υπάρχει τίποτα ανάμεσα στις δύο ομάδες. Είμαστε όλοι εδώ για το καλό πνεύμα του παιχνιδιού και λόγω της αγάπης μας για το μπάσκετ».