ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Οι γνωστοί σου Άσοι

ΡΕΤΡΟ: Οταν ο Γιώργος Δώνης σκόραρε με τον Παναθηναϊκό (vid)

ΒΙΝΤΕΟ - ΡΕΤΡΟ με τα γκολ του Γιώργου Δώνη με την πράσινη φανέλα.

ΡΕΤΡΟ: Οταν ο Γιώργος Δώνης σκόραρε με τον Παναθηναϊκό (vid)

ΡΕΤΡΟ'>ΒΙΝΤΕΟ – ΡΕΤΡΟ με τα γκολ του Γιώργου Δώνη με την πράσινη φανέλα.

Ο νυν προπονητής του Παναθηναϊκού έχει μια σπουδαία καριέρα ως ποδοσφαιριστής με το τριφύλλι, έχοντας κατακτήσει πρωταθλήματα, Κύπελλα και φυσικά όντας βασικό μέλος της σπουδαίας ομάδας της σεζόν 1995-96, η οποία έφτασε στους 4 του Τσάμπιονς Λιγκ. Ποιος μπορεί να ξεχάσει, άλλωστε, την απίστευτη κούρσα από το “τραίνο” και την ασίστ στο Βαζέχα για το 0-1 στο Αμστερνταμ, κόντρα στον Αγιαξ.

Ο Δώνης αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό το 1988. Δόθηκε δανεικός και έγινε βασικό στέλεχος της ομάδας το 1991. Αγωνίστηκε στο τριφύλλι μέχρι το καλοκαίρι τοτ 1996, όταν στη συνέχεια έφυγε για την Αγγλία και την Μπλάκμπερν.

Δείτε γκολ από την πλούσια καριέρα του Δώνη με τον Παναθηναϊκό

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE