ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΑΣΟΣ ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

ΚΑΝΕΙΣ δεν πείθεται με Παϊρότζ – Σωστή κίνηση με τον Κωνστάντο

Εδώ ο Παϊρόζ, εκεί ο Παϊρότζ, που είναι ο Παϊρότζ; Κάτι σαν τον παπά έχει καταντήσει το θέμα του Ταϊλανδού και ο κόσμος του Παναθηναϊκού πλέον δεν πιστεύει τίποτα. Γράφει ο Τάσος Νικολογιάννης.

ΚΑΝΕΙΣ δεν πείθεται με Παϊρότζ -  Σωστή κίνηση με τον Κωνστάντο

Εδώ ο Παϊρόζ, εκεί ο Παϊρότζ, που είναι ο Παϊρότζ; Κάτι σαν τον παπά έχει καταντήσει το θέμα του Ταϊλανδού και ο κόσμος του Παναθηναϊκού πλέον δεν πιστεύει τίποτα. Και πώς να πιστέψει; Από τον Απρίλιο ακούει, ότι ο Παιρόζ μπαίνει στην ομάδα, έχουμε φθάσει μέσα Οκτωβρίου και ακόμα δεν έχει δει τίποτα.

Στις αρχές του καλοκαιριού είχε ακούσει από τον ίδιο τον Αλαφούζο, ότι γίνονται συζητήσεις για να γίνει μεταβίβαση όλων των μετοχών του στον Παιρόζ και πριν λίγες ημέρες ο ίδιος ο Αλαφούζος ανακοίνωσε, ότι συμφώνησε για να δώσει το 50% των μετοχών του στον Παιρόζ και λέει, ότι περιμένει τα πρώτα χρήματα άμεσα. Από την πλευρά του Ταυλανδού σιγή ιχθύος. Συνεχίζει να κρύβεται και να αγνοεί τον κόσμο του Παναθηναϊκού, για τις πραγματικές προθέσεις του.

Η ουσία είναι μία. Από αυτή την ιστορία ΚΑΝΕΙΣ φίλος του Παναθηναϊκού δεν πείθεται για τίποτα. Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει αποτύχει και το έχει ομολογήσει και ο ίδιος και η αποχώρησή του από την ομάδα φαίνεται, ότι είναι μονόδρομος, παρότι όλα δείχνουν ότι παραμένει, συνεχίζει να διοικεί. Το θέμα είναι, ότι κανείς δεν πείθεται, ότι ο Παναθηναϊκός θα γίνει και πάλι πρωταγωνιστής με τον Παιρόζ στο τιμόνι. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει κουραστεί και έχει βαρεθεί με το ιδιοκτησιακό και μόνο αν δει πράξεις θα πιστέψει. Και πώς να πιστέψει έναν, που ενδιαφέρεται να πάρει την ομάδα και ο οποίος από την ώρα που ο Αλαφούζος έχει βγει και έχει πει, ότι πήρε το 50% των μετοχών του, δεν έχει πει το παραμικρό;

Δεν έχει βγάλει ούτε μία ανακοίνωση, ούτε μία διαρροή. Και αυτό, που λέγεται, ότι δεν θα μιλήσει πριν πάρει την άδεια από την ΕΕΑ είναι παραμύθια της χαλιμάς. Όταν βγαίνει ο Αλαφούζος και λέει, ότι συμφώνησε να πάρεις το 50% των μετοχών του, η το επιβεβαιώνεις, η το διαψεύδεις. Αν δεν μιλήσεις καθόλου σημαίνει, ότι κάτι άλλο συμβαίνει. Η ουσία είναι, ότι με το κρυφτούλι, που παίζεται ο Παιρόζ έχει απαξιωθεί, πριν καν βάλει το πρώτο του ευρώ (αν τελικά το βάλει όπως λέει). Και επίσης η αλήθεια είναι, ότι η μόνη λύση που θα συσπειρώσει τον κόσμο και θα κάνει και πάλι πρωταγωνιστή τον Παναθηναϊκό είναι η είσοδος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με την προϋπόθεση να προχωρήσει το Athens Alive OAKA, όπως και ο ίδιος δήλωσε σήμερα.

*Στη σωστή κατεύθυνση για στελέχωση της ΠΑΕ με ανθρώπους, που μπορούν να βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό διοικητικά είναι η συνεργασία με τον Κώστα Κωνστάντο, που έπιασε δουλειά. Τα υψηλόβαθμα στελέχη της ΠΑΕ απέτυχαν,  απέδειξαν ότι είναι ανίκανοι και είναι τελειωμένοι για τον κόσμο. Και αργά ή γρήγορα θα φύγουν, για να έρθουν στελέχη σαν τον Κωνστάντο, που θα δυναμώσουν την ομάδα διοικητικά, όπου τώρα είναι επιπέδου ομάδας Football League…..

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης Eχει περάσει σχεδόν όλη του την ζωή στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Από μικρός ήθελε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία και όταν αποφοίτησε από το εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας ξεκίνησε την καριέρα του στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Αφού πέρασε από το ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β΄Εθνικής και διαιτησίας, το καλοκαίρι του 1986, το όνειρό του έγινε πραγματικότητα! Ανέλαβε το ρεπορτάζ του «τριφυλλιού», το οποίο ακολουθεί μέχρι και σήμερα, σε μια πορεία γεμάτη ειδήσεις, πολλά γραπτά, πολλές χαρές, αλλά και λύπες και αμέτρητα ταξίδια! Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» και πήγε στο «SPORTIME». Δυο χρόνια αργότερα πήρε…μεταγραφή για τη «SPORTDAY», και το 2015 πήγε στην «ΠΡΑΣΙΝΗ», ενώ από το 2021 συνεργάζεται με το SDNA.GR. Από το 2000 και μετά πήγε στον ΣΠΟΡ FM 94.6 με διάλλειμα τριών ετών όπου μεταπήδησε στο SPORT24 Radio. Στο PANATHINAIKOS24.gr γράφει με στόχο την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση για τους φίλους του Παναθηναϊκού. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.