ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα βρήκαν ΠΑΕ και Ερασιτέχνης για την Λεωφόρο!

ΠΑΕ Παναθηναϊκός και Ερασιτέχνης τα βρήκαν, όσον αφορά τα χρέη της ΠΑΕ προς τη «Μάνα του Λόχου», για το γήπεδο της Λεωφόρου!

Τα βρήκαν ΠΑΕ και Ερασιτέχνης για την Λεωφόρο!

Με μοναδικό γνώμονα το καλό του Παναθηναϊκού και στο πλαίσιο της επιθυμίας για Παναθηναϊκή ενότητα και από τις δυο πλευρές,  ΠΑΕ και Ερασιτέχνης τα βρήκαν για τα χρέη της πρώτης για την Λεωφόρο.

Συγκεκριμένα, υπογράφηκε μια νέα συμφωνία κατά την οποία η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα ξεπληρώσει τα χρέη της σε 24 δόσεις, αντί για 60 που είχε συμφωνηθεί παλαιότερα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με την κίνηση αυτή, ΠΑΕ και Ερασιτέχνης βάζουν τις βάσεις για μια νέα σχέση και αφήνουν πίσω τους όσα συνέβησαν το καλοκαίρι.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 36.745 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.