ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Λάσμε, ο έκτος καλύτερος μπλοκέρ στην Euroleague!

Ο Στεφάν Λάσμε ανέβηκε μια θέση και πλέον βλέπει την πρώτη πεντάδα!

Λάσμε, ο έκτος καλύτερος μπλοκέρ στην Euroleague!

Ο Στεφάν Λάσμε έκανε την επανεμφάνισή του με τα «πράσινα» σε παιχνίδι Euroleague και κατάφερε να βελτιώσει το ρεκόρ του στα μπλοκ.

Οι δύο τάπες που μοίρασε κόντρα στη Μακάμπι ήταν αρκετές για να τον ανεβάσουν στην έκτη θέση της λίστας με τους all-time μπλοκέρ της διοργάνωσης.

Πλέον, ο άσος από την Γκαμπόν έχει 162, αφήνοντας πίσω του τον Μπέγκιτς και Κριάπα και απέχει 14 κοψίματα από την πρώτη πεντάδα, με την τελευταία θέση αυτής να ανήκει στον Άλεξ Τάιους (176).

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 14.198 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.