ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ on tour: Από τη Θεσσαλονίκη στο Μόναχο

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έκανε νικηφόρα πρεμιέρα στη Euroleague και πλέον ετοιμάζει τις βαλίτσες του για διπλή εξόρμηση εκτός ΟΑΚΑ.

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ on tour: Από τη Θεσσαλονίκη στο Μόναχο

Όλα πήγαν κατ’ ευχήν και βάσει σχεδίου, καθώς ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 89-84 της Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΟΑΚΑ και άρχισε με νίκη την πορεία του στη φετινή Euroleague.

Η νίκη επί της Μακάμπι, σε συνδυασμό με αυτές κόντρα στον Ήφαιστο Λήμνου και επί του Παγκρατίου στο Μετς, έκλεισαν με ιδανικό τρόπο τον πρώτο «κύκλο» των υποχρεώσεων του Οκτωβρίου, με το τριφύλλι να κάνει το 3/3 στις πρεμιέρες του στο Κύπελλο Ελλάδος, στην Basket League και την Euroleague.

Κι επειδή το πρόγραμμα είναι εξ’ αρχής απαιτητικό, οι παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ δεν έχουν χρόνο για ξεκούραση, καθώς θα πρέπει να ετοιμάσουν τις… βαλίτσες τους για τις δύο εκτός έδρας αναμετρήσεις που έρχονται, σε διάστημα τριών ημερών.

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 50.310 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το απόγευμα του Σαββάτου (13/10, 18:00) ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον Άρη στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Basket League. Έπειτα, οι «πράσινοι» θα επιστρέψουν για λίγο πίσω στη βάση τους, μέχρι να φύγουν ξανά, με προορισμό το Μόναχο.

Την Τρίτη, στις 16 του μηνός, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θα αντιμετωπίσει τη Μπάγερν Μονάχου στη Γερμανία, με στόχο να κάνει το 2/2 στην Euroleague, επιστρέφοντας… καπάκι για την Αθήνα, καθώς δύο ημέρες αργότερα, στις 18 του μηνός, υποδέχεται την Γκραν Κανάρια στο ΟΑΚΑ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.