ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Πιέζουν οι «πράσινοι» για να γίνει στο «Π.Γιαννακόπουλος» το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πυγμαχίας!

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, έχει καταθέσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα, ώστε να πραγματοποιηθεί στο «Π.Γιαννακόπουλος» το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πυγμαχίας

Πιέζουν οι «πράσινοι» για να γίνει στο «Π.Γιαννακόπουλος» το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πυγμαχίας!

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός θέλει να πραγματοποιηθεί στο «Παύλος Γιαννακόπουλος», το  Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πυγμαχίας. Οι πράσινοι έχουν κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις, ώστε να γίνει πραγματικότητα, ακόμα όμως δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη.

Συγκεκριμένα, η απόφαση για το που θα γίνει αναμένεται να γίνει γνωστή το πρώτο 15νθημερο του Νοεμβρίου.

Οι «πράσινοι» έχουν ήδη εκφράσει τα παράπονα τους,  για την περσινή διοργάνωση, που έλαβε χώρο στο κλειστό «Παναγιώτης Σαλπέας».

Παναθηναϊκός: Αυτός είναι ο αντί – Ερνάντεζ
Παναθηναϊκός: Αυτός είναι ο αντί – Ερνάντεζ 1.849 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.