ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΔΕΣΥΛΛΑΣ

Το νου σου κύριε Παϊρότζ

Ο Διονύσης Δεσύλλας γράφει για τα δεδομένα και τις θεωρίες για το ενδεχόμενο deal, αλλά και για το πρώτο «πρέπει» του Παϊρότζ αν και εφόσον, τελικά, αναλάβει.

Το νου σου κύριε Παϊρότζ

Είναι κοινώς αποδεκτό ότι το deal Αλαφούζου – Παϊρότζ έχει καθυστερήσει χαρακτηριστικά. Από τον Ιούνιο και από τα 20+27 εκατομμύρια ευρώ από τον Ταϊλανδό, φτάσαμε στον Νοέμβριο και οι «πράσινοι» περιμένουν τα πρώτα χρήματα από τον επίδοξο επενδυτή για την πράσινη ΠΑΕ. Εχουμε τονίσει κατ’ επανάληψη και γραπτώς και προφορικώς, μέσω των εκπομπών μας στον ΣΠΟΡ FM, ότι είναι σαφές πως μια μεγάλη συμφωνία δεν είναι τόσο απλή, ειδικά όταν μιλάμε για έναν άνθρωπο που ήρθε στη χώρα μας με τις ευλογίες της κυβέρνησης και που, φυσικά, σκοπός του είναι –ταυτόχρονα με τον Παναθηναϊκό – να κάνει κι άλλες δουλειές και… ανοίγματα στη χώρα μας. Έχουμε, επίσης, επισημάνει ότι η καθυστέρηση, η μείωση του ποσού που θα … τσοντάρει ο Ασιάτης και το γεγονός ότι δε βγαίνουν και πολλά προς τα έξω, έχουν δημιουργήσει μια μεγάλη καχυποψία στον κόσμο της ομάδας, κάτι που δε λες ότι δεν έχει και λογική. Κάθε άλλο. Γι αυτό, αποτελεί υποχρέωση του Παϊρότζ με το που αναλάβει, να μιλήσει ανοικτά και… πεντακάθαρα για τα πάντα. Πάμε παρακάτω…

Τα δεδομένα που έχουμε, μέχρι τώρα, είναι δυο.

1.Η ΑΜΚ που έχει ανοίξει από τις 21 Σεπτεμβρίου και έχει χρονική διάρκεια 4 μηνών. Σε αυτή την ΑΜΚ ο Παϊρότζ μπορεί να βάλει μέχρι 10 εκατομμύρια ευρώ.

2. Η συμφωνία για την απόκτηση του 50% των μετοχών του Γιάννη Αλαφούζου από τον Ταϊλανδό, όπως έγινε γνωστό από την ανακοίνωση του mr ΣΚΑΪ. O Παϊρότζ παίρνει, όπως σας γράψαμε και σε προηγούμενο άρθρο, το 43% των μετοχών της ΠΑΕ και βλέπουμε. Επόμενο βήμα είναι να καταθέσει τα χρήματα…

Είναι ξεκάθαρο ότι η υπόθεση από πρέπει να «τρέξει». Ο Παϊρότζ οφείλει να βάλει τα χρήματα, να στελεχώσει την ΠΑΕ με Γκραντ, Πιτ και όποιους άλλους θελήσει να βάλει σε Δ.Σ. και όχι μόνο και να μην υπάρξει άλλη καθυστέρηση. Θα πρέπει, επίσης, μετά την καταβολή των χρημάτων να προγραμματίσει μια συνέντευξη Τύπου, μαζί με τον Γιάννη Αλαφούζο, και να τοποθετηθεί για όλα τα ζητήματα του συλλόγου, να απαντήσει σε ερωτήσεις, αλλά και να λύσει τις απορίες που υπάρχουν για το «από εδώ και πέρα».

Και κάτι ακόμα. Το ρόστερ που υπάρχει και ο ελληνικός κορμός από νεαρούς, ταλαντούχους ποδοσφαιριστές πρέπει να διατηρηθεί. Θα είναι μέγα λάθος να αναλάβει ο Ταϊλανδός μπρόκερ και το πρώτο του μέλημα να είναι το «πως» και «πόσο» θα πουλήσει τους ποδοσφαιριστές που αναδεικνύονται και εξελίσσονται. Ο Παναθηναϊκός οφείλει να χτίσει πάνω σε αυτό που άρχισε πέρυσι και όχι να… ξεριζώσει το ρόστερ του. Ο Παϊρότζ, αν και εφόσον τελικά αναλάβει, πρέπει να ξανακάνει δυνατό το κλαμπ με την απόκτηση 4-5 ποδοσφαιριστών σπουδαίων, που θα πλαισιώσουν τους νεαρούς, οι οποίοι θα αποτελέσουν όχι μόνο το «σήμερα», αλλά και το «αύριο» του «τριφυλλιού». Ας τα έχουν όλα αυτά στο νους τους, το επίδοξο αφεντικό της ΠΑΕ και οι συνεργάτες του…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE