ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Athens Alive ή Βοτανικός; Τα «θέλω» του Παϊρότζ και το μπάσιμο κι άλλου επενδυτή

Ο Παϊρότζ ετοιμάζεται να βάλει τα πρώτα χρήματα στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και το γηπεδικό είναι ένα θέμα που τον απασχολεί.

Athens Alive ή Βοτανικός; Τα «θέλω» του Παϊρότζ και το μπάσιμο κι άλλου επενδυτή | panathinaikos24.gr

Ο Παϊρότζ ετοιμάζεται να βάλει τα πρώτα χρήματα στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και το γηπεδικό είναι ένα θέμα που τον απασχολεί.

Παναθηναϊκός: Η ώρα του Μπρινιόλι
Παναθηναϊκός: Η ώρα του Μπρινιόλι 5.712 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Φυσικά, δε μιλάμε για ένα ζήτημα το οποίο θα «τρέξει» άμεσα, από τη στιγμή που ο Ταϊλανδός θα βάλει τα χρήματα και θα πάρει, σε πρώτη τουλάχιστον φάση, το 43% της πράσινης ΠΑΕ. Πρόκειται, όμως, για ένα πολύ σημαντικό θέμα για την ομάδα, το οποίο έχει σκεφτεί ο Παϊρότζ και έχει συζητήσει με τους συνεργάτες του.

Ως γνωστόν, το Athens Alive προχωράει, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος περιμένει τις εξελίξεις από την κυβέρνηση και, βάσει του ρεπορτάζ, κατά την άνοιξη θα υπάρξουν νεότερα για το θέμα. Η πραγματικότητα είναι ότι οι άνθρωποι της Κυβέρνησης και ο ίδιος ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, θέλουν να βοηθήσουν προκειμένου το έργο να «θωρακιστεί» νομικά, να μην υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα από μια πιθανή προσφυγή και να γίνει αυτή η πολύ μεγάλη επένδυση που θα ωφελήσει τόσο τον Παναθηναϊκό, όσο και την Αθήνα συνολικά.

Μην ξεχνάμε ότι στο πλάνο, εκτός από την Παναθηναϊκή Πολιτεία, περιλαμβάνονται χώροι μαζικού αθλητισμού για τους πολίτες, γραφεία, εστιατόρια και πολυχώροι ψυχαγωγίας, αλλά και έκταση με πράσινο.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει πάντα και το θέμα του Βοτανικού, το οποίο δεν έχει τελειώσει για το «τριφύλλι». Κι αυτό διότι η διπλή ανάπλαση είναι ακόμη σε ισχύ και ο Παϊρότζ έχει, ήδη, συζητήσει έστω και θεωρητικά με τους συνεργάτες του και τον Ρέστη το ενδεχόμενο να γίνουν προσπάθειες προκειμένου ο Παναθηναϊκός να χτίσει, τελικά, εκεί γήπεδο, μαζί με το εμπορικό.

Να υπενθυμίσουμε ότι η έκταση η οποία ανήκε στον Βωβό, έχει περάσει, πλέον, στην Alpha Bank, η οποία πέρυσι είχε βρει επενδυτή από τις ΗΠΑ, αλλά το θέμα δεν προχώρησε λόγω και του γεγονός ότι δεν υπήρχαν εξελίξεις με το πλάνο Μπαλτάκου – Βασιλειάδη για το Γουδί.

Είναι δεδομένο ότι αν, τελικά, γίνει το deal και μπουν χρήματα από τον Παϊρότζ, ο Ταϊλανδός θα θέσει θέμα γηπέδου για τον Παναθηναϊκό και θα κάνει συζητήσεις.

Το που θα καταλήξει, είναι κάτι το οποίο θα φανεί. Μην ξεχνάμε, επίσης, την πολύ σημαντική πιθανότητα κι άλλων επενδυτών για το υπόλοιπο ποσοστό του Αλαφούζου, με ό, τι αυτό συνεπάγεται και για το «καυτό» ζήτημα του γηπέδου.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

HIGHLIGHTS

READ MORE

close