ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Athens Alive ή Βοτανικός; Τα «θέλω» του Παϊρότζ και το μπάσιμο κι άλλου επενδυτή

Ο Παϊρότζ ετοιμάζεται να βάλει τα πρώτα χρήματα στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και το γηπεδικό είναι ένα θέμα που τον απασχολεί.

Athens Alive ή Βοτανικός; Τα «θέλω» του Παϊρότζ και το μπάσιμο κι άλλου επενδυτή

Ο Παϊρότζ ετοιμάζεται να βάλει τα πρώτα χρήματα στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και το γηπεδικό είναι ένα θέμα που τον απασχολεί.

Φυσικά, δε μιλάμε για ένα ζήτημα το οποίο θα «τρέξει» άμεσα, από τη στιγμή που ο Ταϊλανδός θα βάλει τα χρήματα και θα πάρει, σε πρώτη τουλάχιστον φάση, το 43% της πράσινης ΠΑΕ. Πρόκειται, όμως, για ένα πολύ σημαντικό θέμα για την ομάδα, το οποίο έχει σκεφτεί ο Παϊρότζ και έχει συζητήσει με τους συνεργάτες του.

Ως γνωστόν, το Athens Alive προχωράει, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος περιμένει τις εξελίξεις από την κυβέρνηση και, βάσει του ρεπορτάζ, κατά την άνοιξη θα υπάρξουν νεότερα για το θέμα. Η πραγματικότητα είναι ότι οι άνθρωποι της Κυβέρνησης και ο ίδιος ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, θέλουν να βοηθήσουν προκειμένου το έργο να «θωρακιστεί» νομικά, να μην υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα από μια πιθανή προσφυγή και να γίνει αυτή η πολύ μεγάλη επένδυση που θα ωφελήσει τόσο τον Παναθηναϊκό, όσο και την Αθήνα συνολικά.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.743 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μην ξεχνάμε ότι στο πλάνο, εκτός από την Παναθηναϊκή Πολιτεία, περιλαμβάνονται χώροι μαζικού αθλητισμού για τους πολίτες, γραφεία, εστιατόρια και πολυχώροι ψυχαγωγίας, αλλά και έκταση με πράσινο.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει πάντα και το θέμα του Βοτανικού, το οποίο δεν έχει τελειώσει για το «τριφύλλι». Κι αυτό διότι η διπλή ανάπλαση είναι ακόμη σε ισχύ και ο Παϊρότζ έχει, ήδη, συζητήσει έστω και θεωρητικά με τους συνεργάτες του και τον Ρέστη το ενδεχόμενο να γίνουν προσπάθειες προκειμένου ο Παναθηναϊκός να χτίσει, τελικά, εκεί γήπεδο, μαζί με το εμπορικό.

Να υπενθυμίσουμε ότι η έκταση η οποία ανήκε στον Βωβό, έχει περάσει, πλέον, στην Alpha Bank, η οποία πέρυσι είχε βρει επενδυτή από τις ΗΠΑ, αλλά το θέμα δεν προχώρησε λόγω και του γεγονός ότι δεν υπήρχαν εξελίξεις με το πλάνο Μπαλτάκου – Βασιλειάδη για το Γουδί.

Είναι δεδομένο ότι αν, τελικά, γίνει το deal και μπουν χρήματα από τον Παϊρότζ, ο Ταϊλανδός θα θέσει θέμα γηπέδου για τον Παναθηναϊκό και θα κάνει συζητήσεις.

Το που θα καταλήξει, είναι κάτι το οποίο θα φανεί. Μην ξεχνάμε, επίσης, την πολύ σημαντική πιθανότητα κι άλλων επενδυτών για το υπόλοιπο ποσοστό του Αλαφούζου, με ό, τι αυτό συνεπάγεται και για το «καυτό» ζήτημα του γηπέδου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.