ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τσαμπουκάς Αγγέλου σε Πασκουάλ – Αποβλήθηκαν οι δυο προπονητές!

Αναψαν τα αίματα ανάμεσα σε Πασκουάλ και Αγγέλου στο Αλεξάνδρειο.

Τσαμπουκάς Αγγέλου σε Πασκουάλ - Αποβλήθηκαν οι δυο προπονητές!

Ένα φάουλ του Νικ Καλάθη έφερε απίστευτη ένταση στο «Nick Galis Hall» ανάμεσα στον Τσάβι Πασκουάλ και τον Βαγγέλη Αγγέλου, στο ματς του Παναθηναϊκού με τον Αρη, στο Αλεξάνδρειο.

Ο προπονητής του Αρη, δίχως λόγο και αιτία κάτι είπε στον Καλάθη μετά το φάουλ. Ο Πασκουάλ έσπευσε να προστατεύσει τον παίκτη του και ο Αγγέλου βγήκε από τα ρούχα του και λίγο έλειψε να επιτεθεί στον Πασκουάλ. Οι ψυχραιμότεροι κράτησαν τον τεχνικό της ομάδας της Θεσσαλονίκης, για να μην ξεφύγει η κατάσταση. Αμέσως, οι διαιτητές απέβαλλαν τους δυο προπονητές.

Προκαλεί μεγάλη εντύπωση η στάση του Αγγέλου και η… έκρηξή του σε μια φάση απολύτως συνηθισμένη. Καλό θα είναι μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής του Αρη να δώσει εξηγήσεις για τη συμπεριφορά του.

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 60.644 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.