ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Βόβορας: «Καθοριστικός παράγοντας η εμπειρία μας»

Ο άμεσος συνεργάτης του Τσάβι Πασκουάλ, Γιώργος Βόβορας, στη συνέντευξη Τύπου μετά την εκτός έδρας νίκη επί ου Άρη, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η εμπειρία του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ έκρινε και την έκβαση του αγώνα.

Βόβορας: «Καθοριστικός παράγοντας η εμπειρία μας»

Ο Γιώργος Βόβορας στη συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε στα όσα έγιναν στη σημερινή αναμέτρηση και νίκη επί του Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Γνωρίζαμε από την αρχή πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Πάντα είναι δύσκολο 48 ώρες μετά από ένα ματς, όπως ήταν αυτό με τη Μακάμπι για την πρεμιέρα της Ευρωλίγκας, να μπορέσουμε προετοιμαστούμε τόσο αγωνιστικά, όσο και σωματικά, ώστε να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες ενός τόσο δύσκολου ματς. Γνωρίζαμε πως ο Άρης, ιδιαίτερα στην έδρα του, παίζει μια πολύ επιθετική άμυνα. Θα έπρεπε να είχαμε απόλυτη συγκέντρωση, να είμαστε έτοιμοι πνευματικά και από εκεί και πέρα να ελέγξουμε τον αριθμό των λαθών μας. Τα 18 λάθη στα οποία υποπέσαμε είναι ένα στοιχείο που έδειξε πως χάσαμε τον έλεγχο σε ορισμένα σημεία του παιχνιδιού. Δεν είχαμε ηρεμία και αυτό έδωσε στον Άρη την ευκαιρία να ξαναμπεί κάποια στιγμή στο παιχνίδι. Καθοριστικός παράγοντας στο τέλος ήταν η εμπειρία μας. Στα τελευταία λεπτά που ο Άρης έκανε την προσπάθειά του να μπει στο παιχνίδι είχαμε αρκετούς παίκτες με εμπειρία από τέτοιου είδους ματς και με κάποια καθοριστικά καλάθια φτάσαμε δίκαια στη νίκη. Δεν έχουμε χρόνο να σκεφτούμε άλλο αυτό το ματς, καθώς την Τρίτη ακολουθεί ένα άλλο παιχνίδι. Είμαστε στο ξεκίνημα της σεζόν, θα πρέπει όλοι οι παίκτες να καταλάβουν ότι πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και συγκεντρωμένοι, ώστε παιχνίδι με το παιχνίδι να πετυχαίνουμε τον στόχο μας».

Για την αντιμετώπιση των διαιτητών:

«Θεωρώ ότι έγινε ένα παιχνίδι με αρκετές επαφές και σε τέτοια ματς οι διαιτητές προσπαθούν να τις μοιράσουν 50-50. Είναι δύσκολοι τέτοιοι αγώνες για τους διαιτητές, αλλά θεωρώ ότι έκαναν καλή δουλειά. Ήλεγξαν το παιχνίδι, έδωσαν τρία αντιαθλητικά βάσει των νέων κανονισμών. Είναι αυτές οι λεπτομέρειες που πρέπει να προσέξουμε τώρα που βρισκόμαστε στην αρχή της σεζόν. Να παίζουμε καλύτερη προσωπική άμυνα και να μην έχουμε τόσα πολλά αντιαθλητικά φάουλ και τεχνικές ποινές. Θεωρώ ότι οι διαιτητές προσπάθησαν και έκαναν πολύ καλή δουλειά».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 43.827 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.