ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Πρεμιέρα με νίκη για Κορασίδες

Το τμήμα Κορασίδων βόλεϊ του Παναθηναϊκού έδειξε ότι βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα στον πρώτο του επίσημο αγώνα για τη φετινή χρονιά.

Πρεμιέρα με νίκη για Κορασίδες

Το τμήμα κορασίδων βόλεϊ του Παναθηναϊκού έδειξε ότι βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα στον πρώτο του επίσημο αγώνα για τη φετινή χρονιά.

Οι «πράσινες» ήταν ανώτερες από τον ΑΟΝ Ζηρίνειο στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» και επιβλήθηκαν με 3-0 σετ (29-27, 25-15, 25-15)

Παναθηναϊκός (Ζωή Γονιού): Κωνσταντίνα Αλεξίου, Αντιγόνη Βακιρτζίδη, Διονυσία Γιανναρά, Άρτεμις Ζαφειράκη, Όλγα Καζάκη, Γεωργία Κακούρου, Μαρίνα Κάρμου, Μαρία Παπαγεωργίου, Αλεξία Παππά, Ελένη Τζαφέρη, Μαριάννα Τσιούχα και Γεωργία Φιλιππούση.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 1.810 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο δεύτερο σετ του αγώνα τραυματίστηκε η Βακιρτζίδη έπειτα από πτώση από μπλοκ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.