ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ατάκα – φωτιά του Λάσμε για Μποχωρίδη: «Δεν μ’ αρέσουν οι… δήθεν σκληροί τύποι»

Ο Λάσμε σε δηλώσεις του αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην... κόντρα που είχε με τον Λευτέρη Μποχωρίδη.

Ατάκα - φωτιά του Λάσμε για Μποχωρίδη: «Δεν μ' αρέσουν οι... δήθεν σκληροί τύποι»

O Στεφάν Λάσμε αναφέρθηκε στη νίκη του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ αλλά και στο πως είναι να παίζει η ομάδα χωρίς τον προπονητή της στον πάγκο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Στεφάν Λάσμε:

 «Ήταν μία καλή νίκη για εμάς, δύσκολο παιχνίδι. Ο Άρης έχει έναν πολύ καλό προπονητή, τον κόουτς Αγγέλου, έχει ιστορία πάντα εντός έδρας να παλεύει τα παιχνίδια. Καταλαβαίνω ότι οι διαιτητές άφησαν το σκληρό παιχνίδι, μπορούσαν όλη μέρα να μην τους σφύριζαν φάουλ. Ήταν καλή προετοιμασία για εμάς».

Αναφερόμενος στην κόντρα του με τον Λευτέρη Μποχωρίδη είπε: «Δεν ήταν στον Παναθηναικό όταν έπαιζα εγώ. Δεν μου αρέσουν οι δήθεν… σκληροί τύποι. Αυτοί που είναι σκληροί όταν τελειώσει ο αγώνας και δεν έχει καμία σημασία. Όταν λέω κάτι το στηρίζω, δεν μου αρέσουν οι δήθεν… σκληροί τύποι».

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING 5.538 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσον αφορά για το γεγονός ότι έπαιξαν χωρίς προπονητή είπε: «Έχουμε σπουδαίο τεχνικό επιτελείο, όλοι βγήκαν μπροστά και ανέλαβαν να καλύψουν το κενό του προπονητή μας.

Λειτουργούμε… αυτόματα στο παιχνίδι μας, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, που θα είναι ο συμπαίκτης μας. Κάναμε καλή προετοιμασία και απλά έπρεπε να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή μας. Ήταν ένα καλό τεστ για εμάς, ειδικά όταν έχουμε μπροστά μας την Μπάγερ Μονάχου, που είναι μία σκληρή γερμανική ομάδα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.