Ο Ίαν Βουγιούκας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην ατμόσφαιρα του «Nick Gallis Hall», στην ένταση μεταξύ των δύο προπονητών αλλά και στον Λευτέρη Μποχωρίδη.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θα πρέπει να πούμε συγχαρητήρια στον Άρη που ήταν ανταγωνιστικός και δεν παράτησε το ματς. Εμείς από την πλευρά μας κάναμε κάποια μαζεμένα λάθη σε άμυνα και επίθεση και αντί να τελειώσουμε το ματς, βάλαμε τον Άρη ξανά στο παιχνίδι»

Για την ατμόσφαιρα του «Nick Gallis Hall»: «Εννοείται! Είναι σημαντικό να παίζεις σε δυνατές έδρες, είναι πολύ σημαντικό για το μπάσκετ και το πρωτάθλημα».  

Για την ένταση ανάμεσα σε Αγγέλου και Πασκουάλ: «Νομίζω έχει να κάνει με το ότι ο κύριος Αγγέλου διαμαρτυρόταν για κάποια φάση, το πήρε προσωπικά ο δικός μας προπονητής. Ήταν στη φάση που έκαναν φάουλ στον Νικ… Προφανώς όταν έχεις κόσμο στο γήπεδο, γίνονται αυτά. Ειδικά οι Έλληνες αλλά και οι ξένοι… παίζουν τη μπασκετική ζωή τους σε αυτά τα παιχνίδια, έπρεπε να δείξουν ότι έχουν τσαγανό και το έδειξαν. Ευτυχώς, ήμασταν εμείς οι νικητές».

Για τον Λευτέρη Μποχωρίδη:  «Ο Λευτέρης όλο και προοδεύει, είναι από τους ηγέτες του Άρη. Η πλάκα είναι ότι τώρα στον Δούκα παίζει ο αδελφός του με τον αδελφό μου που έχουν γίνει κολλητοί, επομένως έχουμε κάτι ακόμα που μας συνδέει πέρα από το ότι ήμασταν συμπαίκτες στον Παναθηναϊκό».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου