ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ο… απαράδεκτος κ. Αγγέλου (vid)

Αφού κατάφερε ο κ. Αγγέλου να βγάλει τον Τσάβι Πασκουάλ έξω από τα ρούχα του, τα λόγια περιττεύουν...

Ο... απαράδεκτος κ. Αγγέλου (vid)

Αφού κατάφερε ο κ. Αγγέλου να βγάλει τον Τσάβι Πασκουάλ έξω από τα ρούχα του, τα λόγια περιττεύουν…

Είναι, πραγματικά, εντυπωσιακό αυτό που συνέβη με τον προπονητή του Αρη σήμερα. Σε μια φάση, στην οποία δεν είχε κανένα λόγο να έχει ένα τέτοιο ξέσπασμα. Αλλά ξεχάσαμε. Ο κ. Αγγέλου είναι… ευέξαπτος και συνηθίζει να έχει τέτοιες αντιδράσεις…

Ας τελειώνουμε, επιτέλους, με όλα αυτά. Ο Καταλανός προπονητής του Παναθηναϊκού είναι ένα κύριος και το έχει αποδείξει με την πορεία του τόσα χρόνια στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Δεν έχει προκαλέσει και κανένας μέχρι σήμερα δεν είχε καταφέρει να του… ανεβάσει το αίμα στο κεφάλι.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.331 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το κατάφερε κι αυτό ο κ. Αγγέλου με τα όσα έκανε στο παρκέ και την αδιανόητη επίθεσή του. Πάλι καλά που ήταν δίπλα του οι πιο ψύχραιμοι και τον συγκράτησαν, διότι το πράγμα θα ξέφευγε και θα βλέπαμε ομορφιές. Απ’ αυτές που έκαναν στο Αλεξάνδρειο πριν από πολλά χρόνια, όταν τότε στον πάγκο καθόταν ένας άλλος… ορμητικός προπονητής, ο Γιάννης Ιωαννίδης. Ας μην ασχοληθούμε παραπάνω. Άλλωστε, η εικόνα τα λέει όλα…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.