ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι σκέψεις και το πλάνο για Κουρμπέλη

Στον Παναθηναϊκό έμαθαν τα νεότερα για τον τραυματισμό του Δημήτρη Κουρμπέλη και φαίνεται να έχουν... καταστρώσει το σχέδιό τους για τη διαχείριση του 25χρονου μέσου.

Οι σκέψεις και το πλάνο για Κουρμπέλη

Τρόμαξαν άπαντες στον Παναθηναϊκό με τα νέα για τον Δημήτρη Κουρμπέλη, ο οποίος ένιωσε έντονους πόνους στο ματς της Εθνικής με την Ουγγαρία, με αποτέλεσμα να εκφραστούν φόβοι ακόμη και για θλάση.

Πάντως, η μαγνητική εξέταση αρκούσε για να φύγει ένα μεγάλο άγχος από τον Γιώργο Δώνη και το επιτελείο του, καθώς ο Κουρμπέλης απέφυγε τα χειρότερα και θα λείψει για πέντε με έξι ημέρες από τις προπονήσεις. Ουσιαστικά, ο 25χρονος μέσος έχει τη δυνατότητα να προλάβει, έστω και οριακά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ, ωστόσο δεν είναι σίγουρη η συμμετοχή του στην αποστολή.

Ο Γιώργος Δώνης δεν θα ήθελε να ρισκάρει την πιθανότητα υποτροπής του τραυματισμού στη γάμπα και έχοντας γνώση του προγράμματος (ακολουθούν τρία σερί ντέρμπι μετά τον Πανιώνιο) μάλλον θα πάρει την απόφαση να προφυλάξει τον «Κούρμπε» από το παιχνίδι του Σαββάτου, ώστε να επιστρέψει σε πλήρη ετοιμότητα στα τρία ντέρμπι που ακολουθούν μετά το ματς της 20ης Οκτώβρη στο ΟΑΚΑ.

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.127 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...