ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Πόλο: Τράβηξαν… 17 δύο φορές!

Σαρωτική η ομάδα πόλο του Παναθηναϊκού στη Λάρισα.

Πόλο: Τράβηξαν… 17 δύο φορές!

Το ανδρικό  τμήμα υδατοσφαίρισης  του Παναθηναϊκού έδωσε  δύο φιλικά παιχνίδια χτες το βράδυ και σήμερα το πρωί στη Λάρισα κόντρα στον τοπικό ΝΟ και μέτρησε ισάριθμες νίκες, σημειώνοντας τον ίδιο αριθμό τερμάτων (17).

Ο ΠΑΟ επικράτησε  στο πρώτο παιχνίδι με 17-12 ενώ στο δεύτερο ματς οι «πράσινοι» ήταν ακόμα καλύτεροι και επιβλήθηκαν με 17-7.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» Μιχάλης Λαζαρίδης έμεινε ικανοποιημένος από την ομάδα του επιθετικά ωστόσο ζήτησε μεγαλύτερη συγκέντρωση από τους παίκτες του στην άμυνα.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.194 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.