ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Πράσινο» πάρτι στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» και ολοταχώς για Final 4!

Τα κορίτσια του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ επικράτησαν με 81-64 της Ηλιούπολης και πλέον είναι ένα βήμα από την πρόκριση στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδος! Τρομερή στήριξη από 1000 οπαδούς του «τριφυλλιού»!

«Πράσινο» πάρτι στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» και ολοταχώς για Final 4!

Τα κορίτσια του Γιώργου Καντζιλιέρη έφτασαν σε μία ακόμη νίκη στο θεσμό του Κυπέλλου και πλέον είναι ένα βήμα από την πρόκριση στο Final-4. Συγκεκριμένα τα «φίνα κορίτσια» έκαναν το 3 στα 3 στο Κύπελλο Ελλάδος και επικράτησαν με 81-64 της Ηλιούπολης. Η Ηλιούπολη ήταν το τρίτο… θύμα του Παναθηναϊκού, μετά τον  Φάρο Κερατσινίου και την Τερψιθέα.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και προηγήθηκε με 8-0,με την Ηλιούπολη να μειώνει στους 3, όταν το σκορ ήταν 18-15. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τα «πράσινα» κορίτσια να έχουν ένα μικρό προβάδισμα με 38-35 και να μην έχουν «καθαρίσει» το τριφύλλι.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός πάτησε γκάζι, με αποτέλεσμα το σκορ να… ξεφύγει και να διαμορφωθεί με 81-64. Τα κορίτσια του τριφυλλιού περιμένουν πλέον τα υπόλοιπα αποτελέσματα, ώστε να δουν ποιος θα είναι ο επόμενος αντίπαλος τους.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.150 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δεκάλεπτα: 15-18,35-33, 58-49, 81-64

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Καντζιλιέρης): Ακρίβου, Μούλη 23, Κοίλια  Π. 4, Κοίλια Ν.  3 (1), Καλαμπάκου 25 (4), Ευαγγελάτου 2, Αρβανίτη, Σλούκα 6, Σιγάλα 2, Βασιλάκη, Εζέτζα 16, Τριανταφύλλου.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Γερεουδάκης): Δασκαλοπούλου 10, Τζουγκράκη 10, Γούλα Π., Καββαδά 7, Νεαρχάκου 2, Γούλα Φ., Δανδουλάκη 6, Στεφάνου 8, Παπαδοπούλου, Οικονομίδου 19, Αλεξανδρίδου 2.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...