ΚΛΕΙΣΙΜΟ
EDITORIAL

Ο Γιαννακόπουλος παραμένει στο προσκήνιο για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Το γεγονός ότι η σχέσεις Γιαννακόπουλου – Αλαφούζου γίνονται όλο και καλύτερες είναι μόνο καλό για το παρόν και το μέλλον του Παναθηναϊκού.

Ο Γιαννακόπουλος παραμένει στο προσκήνιο για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Μετά τα όσα συνέβησαν το καλοκαίρι και την πολύ μεγάλη κόντρα ανάμεσα στους δυο άνδρες και κατ’ επέκταση, ανάμεσα στην ΠΑΕ και τον Ερασιτέχνη, φαίνεται πως η… πληγή κλείνει. Οι σχέσεις ανάμεσα στον Γιάννη Αλαφούζο και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο γίνονται όλο και καλύτερες, γεγονός που από μόνο του είναι θετικό τόσο για το παρόν, όσο και για το μέλλον του «τριφυλλιού». Ας δούμε γιατί…

1.ΠΑΕ και Ερασιτέχνης δε θα είναι στα μαχαίρια. Η ανακωχή των δυο ανδρών οδηγεί σε συμφωνία για το χρέος του ποδοσφαιρικού τμήματος ύψους 600.000 ευρώ και μπαίνει ένα τέλος στον εμφύλιο, που μόνο κακό κάνει στην ομάδα. Οι δυο πλευρές τα βρίσκουν για την οφειλή και φυσικά βγαίνουν άπαντες κερδισμένοι. Και η ΠΑΕ, αλλά και ο Ερασιτέχνης που έχει ανάγκη από πηγές εσόδων, στην προσπάθεια που γίνεται για οικονομική εξυγίανση, σε πρώτο πλάνο.

2.Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι ξεκάθαρο ότι παραμένει στο προσκήνιο για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Αν το Athens Alive προχωρήσει κι αν επιβεβαιωθεί η αισιοδοξία που βγαίνει από τον ίδιο, θα είναι πολύ πιο εύκολο να κάνει το δικό του δυναμικό μπάσιμο στην ποδοσφαιρική ομάδα, μέσα σε ένα καλό κλίμα, παρά σε ένα εχθρικό περιβάλλον, όπως μέχρι πρότινος.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.070 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

3.Ανεξάρτητα με το τι θα γίνει με τον Παϊρότζ, ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΚΑΕ είναι πάντα εκεί. Περιμένει από τη νέα χρονιά τις εξελίξεις με την κυβέρνηση για το Athens Alive και όταν θα έρθει η ώρα θα κάνει τη δική του κίνηση, είτε για ποσοστό Αλαφούζου, είτε ακόμη και για μεγαλύτερο. Το τελευταίο θα εξαρτηθεί από τις εξελίξεις με τον Ταϊλανδό με τη συμφωνία που είναι δεδομένη, βάσει των όσων έχει πει ο Αλαφούζος, αλλά με το χρήμα να μην… εμφανίζεται μέχρι στιγμής.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, έχουμε νέα δεδομένα σε σχέση με αυτά του καλοκαιριού. Αλαφούζος και Γιαννακόπουλος ήταν στα μαχαίρια και πλέον έχουν ένα δίαυλο επικοινωνίας. Οι σχέσεις είναι καλύτερες και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ουσιαστικές εξελίξεις στο μέλλον για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και όχι μόνο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...