ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΑΣΟΣ ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

Έχασαν το 100-0 και έκαναν… τούμπα!

Ο Τάσος Νικολογιάννης με άρθρο - παρέμβαση στο panathinaikos24.gr ξεγυμνώνει την ερυθρόλευκη κωλοτούμπα στο θέμα της διαιτησίας και παραθέτει τα στοιχεία.

Έχασαν το 100-0 και έκαναν… τούμπα!

Μπορείς να το πεις κυβίστηση, η πιο λαϊκά και κωλοτούμπα. Η ουσία είναι ότι στον Ολυμπιακό βλέπουν ότι πλέον το 100-0 υπέρ τους και τα πέτσινα πρωταθλήματα είναι παρελθόν. Και εκεί, που δήλωναν μέσω του αντιπρόεδρου τους Σάββα Θεοδωρίδη, απόλυτη εμπιστοσύνη στους Ελληνες διαιτητές και κατηγορούσαν τον Παναθηναϊκό, που το 2015 είχε ζητήσει ξένους διαιτητές και προέτρεπαν όλες τις ομάδες να αφήσουν την διαιτησία και να βάζουν λεφτά, για να φτιάξουν ομάδες, ήρθε η ώρα να κάνουν μία ωραία… τούμπα και να ζητούν επιτακτικά την χρησιμοποίηση μόνο ξένων διαιτητών σε όλα τα παιχνίδια των μεγάλων ομάδων.

Ξέχασαν την εμπιστοσύνη στον Ελληνα διαιτητή, που προέτρεπαν πριν μερικά χρόνια. Σας παραθέτω συγκεκριμένες δηλώσεις για να καταλάβετε με ποιον τρόπο έγινε η …τούμπα.

11/9/2015 Σάββας Θεοδωρίδης: «Εμείς έχουμε εμπιστοσύνη στους Έλληνες διαιτητές, γιατί στις δύσκολες ώρες που περνάει η πατρίδα μας, οφείλουμε να στηρίζουμε το ντόπιο στοιχείο. Είμαι σαφής: εμπιστευόμαστε τους Έλληνες διαιτητές, που σε ένα περιβάλλον γεμάτο αμφισβήτηση προσπαθούν να κάνουν τη δουλειά τους και δικαιώνονται με παρουσίες σε διεθνές επίπεδο. Θέλω, επίσης, να πω στους Έλληνες διαιτητές ότι παρά τον εκφοβισμό που υφίστανται από συγκεκριμένα ΜΜΕ, δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα! Οι κανονισμοί πρέπει να εφαρμόζονται, όπως γίνεται και στην Ευρώπη».

23/1/2016.Σάββας Θεοδωρίδης: «Ας αφήσουν τα οφσάιντ και τα λοιπά με τους διαιτητές οι άλλοι. Όταν επιλέγεις φάσεις, κάνεις ό,τι σου αρέσει. Αυτήν την μέθοδο της σπίλωσης την βρίσκω εγκληματική. Να βάλουν λεφτά, όπως έχει κάνει ο πρόεδρός μας».

3/9/2018 Σαββας Θεοδωρίδης: «Ξένοι διαιτητές γιατί συμβαίνουν πολλά λάθη. Και ας τα δικαιολογήσουν. Έχω να πω πράγματα αλλά θα ανάψω φωτιές. Εμείς ως Ολυμπιακός το είχαμε πει μετά από τον τελικό που θέλανε ξένους διαιτητές ότι ήμασταν υπέρ. Το είχε πει και ο κύριος Περέιρα ότι θα έρθουν ξένοι διαιτητές. Εμείς ως Ολυμπιακός ζητάμε ξένους διαιτητές».

Και στην τελευταία συνάντηση που είχαν οι μεγάλες ομάδες με την UEFA η ΠΑΕ Ολυμπιακός ζήτησε να έρθουν ξένοι διαιτητές σε όλα τα παιχνίδια των μεγάλων ομάδων. Τι άλλαξε μέσα σε δύο χρόνια; Το γεγονός, ότι οι Ελληνες διαιτητές, που σφύριζαν 100-0 υπέρ του Ολυμπιακού και πήρε πολλά πρωταθλήματα, που δεν άξιζε, άλλαξαν στάση και με την UEFA πάνω από το κεφάλι τους παίζουν 50-50. Ο Ολυμπιακός αυτό δεν το αντέχει και ζητάει τώρα ξένους διαιτητές.

Και αυτό βέβαια σχετικό είναι. Ο Δανός διαιτητής, που ήταν άψογος στο ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός 1-1 μπήκε και αυτός στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, που δικαιολόγησε την ανικάνοτητά του να κερδίσει την μισή ΑΕΚ, μιλώντας για διαιτησία του Δανού σε βάρος του. Γελάνε και οι πέτρες. Η αλλιώς βάλτε λεφτά στον Ολυμπιακό, για να αντιμετωπίσετε το 50-50….

*Αποψή μου; Οι Ελληνες διαιτητές πρέπει να πληρώσουν το γεγονός, ότι συμμετείχαν όλοι και ανέχτηκαν την κόκκινη χούντα για 20 χρόνια. Να μην σφυρίζει, ούτε ένας Ελληνας διαιτητής από εδώ και πέρα στην Σουπερ Λίγκα, παρά μόνο ξένοι. Διότι οι περισσότεροι Ελληνες διαιτητές διακρίνονται και για το «με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω»

*Φυσικά και με στενοχωρεί πολύ το γεγονός, ότι ο Παναθηναϊκός ήταν πρωτοπόρος στην μάχη της πτώσης της παράγκας του ελληνικού ποδοσφαίρου και τώρα απέχει και εισπράττει ελάχιστα από αυτά, που του αξίζουν, για την μάχη που έδωσε τα προηγούμενα χρόνια. Η διοικητική ανυπαρξία σε όλο της το μεγαλείο.

*Βλέπω πολλούς φίλους του Πσναθηναϊκού να τα έχουν πάρει με τον Αντώνη Νικοπολίδη και τα καψόνια, που κάνει στον Χατζηγιοβάνη, τον Μπουζούκη και άλλους παίκτες του Παναθηναϊκού, που είναι στην Ελπίδων, για να παίζουν παίκτες, που δεν έχουν ούτε λεπτό συμμετοχής, αλλά ανήκουν στην ομάδα της καρδιάς του. Καμία εντύπωση δεν μου κάνει. Από την ημέρα, που έφυγε ο Νικοπολίδης από τον Παναθηναϊκό ήταν είναι και θα είναι κομπλεξικός με την μεγαλύτερη ελληνική ομάδα. Τα παιδιά αυτά, αν προσέξουν θα παίξουν για χρόνια στην Εθνική. Ο Νικοπολίδης, δεν θα είναι για πολλά χρόνια προπονητής ακόμα είτε στην Ελπίδων ,είτε σε υψηλό επίπεδο, διότι απλά δεν το έχει. Ο χρόνος πάντα δικαιώνει αυτούς που αξίζουν….

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...