ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξανά στο προσκήνιο η υπόθεση Ρινάλντι

Εκδικάζεται σήμερα η υπόθεση του Λαουτάρο Ρινάλντι, με τον Παναθηναϊκό να «ψάχνει» τη «χρυσή τομή».

Ξανά στο προσκήνιο η υπόθεση Ρινάλντι

Σήμερα εκδικάζεται η προσφυγή του Λαουτάρο Ρινάλντι κατά του Παναθηναϊκού, η οποία είχε πάρει αναβολή από την 1η Οκτωβρίου.

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να βρει τη «φόρμουλα» με την πλευρά του Αργεντινού για να λυθεί η υπόθεση, σχετικά με τις οφειλές του συλλόγου προς τον πρώην «πράσινο» ποδοσφαιριστή.

Οι «πράσινοι» βρίσκονται σε επαφή με την πλευρά του Ρινάλντι και εκφράζουν την αισιοδοξία τους για εύρεση λύσης, όπως έχει συμβεί με τις προηγούμενες υποθέσεις.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.251 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, σήμερα έχει οριστεί η νέα δικάσιμος και για τις προσφυγές των Νούνο Ρέις και Γιακούμπα Σιλά, οι οποίες ωστόσο βρίσκονται σε καλύτερη πορεία με την αντίστοιχη του Ρινάλντι, καθώς ο Παναθηναϊκός φαίνεται να τα έχει «βρει» με τους εκπροσώπους των δύο παικτών.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.