ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πηγαίνει… αποφασισμένος στο Μόναχο! (vid)

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ αντιμετωπίζει τη Μπάγερν, στη δεύτερη επίσκεψή του στο Μόναχο. Τι συνέβη στο πρώτο παιχνίδι Μπάγερν - Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και τι... γράφει το κοντέρ.

Πηγαίνει... αποφασισμένος στο Μόναχο! (vid)

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ αναχωρεί σήμερα για το Μόναχο, προκειμένου να αντιμετωπίσει τη Μπάγερν για την δεύτερη αγωνιστική της Euroleague.

Σε αντίθεση με το Βερολίνο, όπου έχουν καταγραφεί υπέροχες αναμνήσεις, από το Final-4 του 2009 αλλά και τα ματς του παρελθόντος με την Άλμπα, το Μόναχο αποτελεί… μυστήριο για το τριφύλλι, που έχει περάσει από εκεί μόλις μια φορά στα χρόνια της Euroleague.

Συγκεκριμένα, η πρώτη και μοναδική ως τώρα- επίσκεψη του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στην έδρα της Μπάγερν έγινε πριν από σχεδόν τέσσερα χρόνια, στις 23 Οκτωβρίου του 2014. Τότε, η ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς φάνηκε να ελέγχει το ματς, αλλά στο τελευταίο δεκάλεπτο δεν βρήκε απάντηση στα τρίποντα των γηπεδούχων, φεύγοντας εν τέλει ηττημένη από το «Audi Dome» με 81-75.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.109 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μπάγερν Μονάχου (Πέσιτς): Σαφάρτζικ 3(1), Μίσιτς 4, Στάιγκερ, Μπενζίν, Τζέτζοβιτς 14(2), Στίματς 11, Σαβάνοβιτς 20(5), Γκαβέλ 13, Ιντμπιχι, Τέιλρο, Γιάγκλα 10(1), Μπράιαντ 6

Παναθηναϊκός (Ιβάνοβιτς): Χαραλαμπόπουλος, Σλότερ 13(1), Μποχωρίδης 2, Γιάνκοβιτς 17(1), Φώτσης 15(4) Παππάς, Μαυροκεφαλίδης, Διαμαντίδης, Γκιστ 2, Μπατίστα 18, Μπλουμς 6(2), Ράιτ 2

Η Μπάγερν είχε υποχρεώσει τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στην πρώτη του ευρωπαϊκή ήττα στη σεζόν 2014-15, με τους «πράσινους» να επιστρέφουν στην Αθήνα με άδεια χέρια, στο ματς για τον τρίτο όμιλο της Euroleague. Πάντως, το τριφύλλι απάντησε στο ΟΑΚΑ, επικρατώντας με 87-72 των Γερμανών έναν μήνα αργότερα, στις 28 Νοεμβρίου του 2014.

Τέσσερα χρόνια μετά την πρώτη του επίσκεψη στο Μόναχο, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ επιστρέφει… δριμύτερος με στόχο να πετύχει τη δεύτερη νίκη του στη σεζόν και παράλληλα να περάσει για πρώτη φορά νικητής από την έδρα της Μπάγερν, φέρνοντας στα μέτρα του την -φτωχή- προϊστορία με την συγκεκριμένη ομάδα, καθώς μέχρι στιγμής το κοντέρ γράφει… 1-1.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.