ΚΛΕΙΣΙΜΟ
EUROLEAGUE

Πασκουάλ: «Αυτά πρέπει να κάνουμε για να νικήσουμε τη Μπάγερν»

Ο Τσάβι Πασκουάλ αναφέρθηκε στα σημεία-κλειδιά του αυριανού (16/10) ματς με τη Μπάγερν, κατά την αναχώρηση της ομάδας για Μόναχο.

Πασκουάλ: «Αυτά πρέπει να κάνουμε για να νικήσουμε τη Μπάγερν»

Ο Τσάβι Πασκουάλ τόνισε ότι ο έλεγχος του ρυθμού και των ριμπάουντ θα κρίνει τον νικητή της αναμέτρησης με τη Μπάγερν (16/10), ενώ αναφέρθηκε και στους καλύτερους παίκτες της αυριανής αντιπάλου του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Πασκουάλ στην κάμερα της Nova κατά την αναχώρηση της αποστολής για Μόναχο:

Για το ματς: «Είναι το πρώτο φετινό παιχνίδι εκτός έδρας στην Euroleague. Πρέπει να έχουμε την κατάλληλη πνευματική προετοιμασία για το αυριανό ματς. Η Μπάγερν έπαιξε καλά για 25 λεπτά με την Αναντολού Εφές, αλλά δέχτηκε τρία τρίποντα και μετά δεν μπόρεσε να επιστρέψει. Πιστεύω ότι θα είναι πιο έτοιμη αύριο, ενώ έχει έναν καλό προπονητή. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να είμαστε προσεκτικοί».

Για την διαβολοβδομάδα που διανύει η ομάδα: «Έχουμε επικεντρωθεί στο πρώτο παιχνίδι. Θα βάλουμε την ενέργειά μας σε αυτό. Δεν μπορείς να κάνεις διαχείριση πριν ξεκινήσει το πρώτο ματς. Έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι στο Μόναχο και μετά θα σκεφτούμε την Γκραν Κανάρια».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 13.973 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τη Μπάγερν και τα σημεία-κλειδιά: «Νομίζω ότι ο Κοπόνεν είναι σημαντικός παίκτης. Έχουν δυναμισμό με τους Μπούκερ, Ντάνγκουμπιτς, Λούσιτς, τον Γιόβιτς που είναι δημιουργός και κάνει το παιχνίδι. Οι παίκτες της Μπάγερν τρέχουν γρήγορα στον αιφνιδιασμό. Εμείς θέλουμε να πάρουμε τα ριμπάουντ, γιατί όποια ομάδα ελέγξει τον ρυθμό και τα ριμπάουντ θα πάρει την νίκη. Επίσης, δεν πρέπει να κάνουμε λάθη»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.