Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανάρτησε μήνυμα στα social media με αφορμή τη συμπλήρωση 38 ετών από τον θάνατο του Πατριάρχη του Παναθηναϊκού, Απόστολου Νικολαΐδη.

Αναλυτικά η ανάρτηση της ΠΑΕ:

«38 χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την απώλεια του Πατριάρχη του Παναθηναϊκού, Αποστόλου Νικολαΐδη.

Ο Νικολαΐδης γιγάντωσε τον σύλλογο, καθώς επί των ημερών της διοικητικής του ηγεσίας ο Παναθηναϊκός έκανε πρωταθλητισμό σε 20 τμήματα, αποτελώντας ένα μεγάλο αθλητικό οργανισμό, πρωτοπόρο και κορυφαίο στην Ελλάδα.

Διατέλεσε υπόδειγμα αθλητή, με πολλές διακρίσεις στο στίβο αλλά και στο ποδόσφαιρο. Έφτασε ακόμα και στο επίπεδο του ομοσπονδιακού προπονητή!

Τον τίτλο του προέδρου του Παναθηναϊκού πήρε το 1974 αλλά πολλά χρόνια πριν αποτελούσε τον διοικητικό ιθύνοντα νου.

Η απώλεια του στα 84 του χρόνια βύθισε σε θλίψη τον σύλλογο αλλά και συνολικά τον ελληνικό αθλητισμό…»

View this post on Instagram

38 χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την απώλεια του Πατριάρχη του Παναθηναϊκού, Αποστόλου Νικολαΐδη. Ο Νικολαΐδης γιγάντωσε το σύλλογο, καθώς επί των ημερών της διοικητικής του ηγεσίας ο Παναθηναϊκός έκανε πρωταθλητισμό σε 20 τμήματα, αποτελώντας ένα μεγάλο αθλητικό οργανισμό, πρωτοπόρο και κορυφαίο στην Ελλάδα. Διατέλεσε υπόδειγμα αθλητή, με πολλές διακρίσεις στο στίβο αλλά και στο ποδόσφαιρο. Έφτασε ακόμα και στο επίπεδο του ομοσπονδιακού προπονητή! Τον τίτλο του προέδρου του Παναθηναϊκού πήρε το 1974 αλλά πολλά χρόνια πριν αποτελούσε τον διοικητικό ιθύνοντα νου. Η απώλεια του στα 84 του χρόνια βύθισε σε θλίψη το συλλογο αλλά και συνολικά τον ελληνικό αθλητισμό… #Panathinaikos #panathinaikosaboveall

A post shared by Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos) on