ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

H ανάρτηση της ΠΑΕ για τον Απόστολο Νικολαΐδη (pic)

Το ποστάρισμα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τη συμπλήρωση 38 ετών από τον θάνατο του Απόστολου Νικολαΐδη.

H ανάρτηση της ΠΑΕ για τον Απόστολο Νικολαΐδη (pic)

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανάρτησε μήνυμα στα social media με αφορμή τη συμπλήρωση 38 ετών από τον θάνατο του Πατριάρχη του Παναθηναϊκού, Απόστολου Νικολαΐδη.

Αναλυτικά η ανάρτηση της ΠΑΕ:

«38 χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την απώλεια του Πατριάρχη του Παναθηναϊκού, Αποστόλου Νικολαΐδη.

Ο Νικολαΐδης γιγάντωσε τον σύλλογο, καθώς επί των ημερών της διοικητικής του ηγεσίας ο Παναθηναϊκός έκανε πρωταθλητισμό σε 20 τμήματα, αποτελώντας ένα μεγάλο αθλητικό οργανισμό, πρωτοπόρο και κορυφαίο στην Ελλάδα.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.473 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Διατέλεσε υπόδειγμα αθλητή, με πολλές διακρίσεις στο στίβο αλλά και στο ποδόσφαιρο. Έφτασε ακόμα και στο επίπεδο του ομοσπονδιακού προπονητή!

Τον τίτλο του προέδρου του Παναθηναϊκού πήρε το 1974 αλλά πολλά χρόνια πριν αποτελούσε τον διοικητικό ιθύνοντα νου.

Η απώλεια του στα 84 του χρόνια βύθισε σε θλίψη τον σύλλογο αλλά και συνολικά τον ελληνικό αθλητισμό…»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...