ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επίσημο: Ο Κωνστάντος στον Παναθηναϊκό!

Ο Κώστας Κωνστάντος αναλαμβάνει και επίσημα πόστο στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Επίσημο: Ο Κωνστάντος στον Παναθηναϊκό!

Ήταν γνωστό εδώ και αρκετές μέρες, αλλά πλέον έγινε και επίσημο. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram, ανακοίνωσε ότι ο Κώστας Κωνστάντος αναλαμβάνει πόστο στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Η ΠΑΕ πόσταρε δυο φωτογραφίες του, μια από τη ΣΕΦ όπου ήταν μέλος της ομάδας μπάσκετ που πήρε το Κύπελλο το 1986:  «Ένας κυπελλούχος Ελλάδας με την ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, το 1986, ο Κώστας Κωνστάντος αναλαμβάνει από σήμερα στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός ρόλο διοικητικού συμβούλου για το ποδοσφαιρικό τμήμα»

Ο Κωνστάντος πήγε την Δευτέρα στα γραφεία της ΠΑΕ και είχε συνομιλία με τα μέλη της διοικούσας επιτροπής. Συγκεκριμένα, τα είπε με Κωνσταντίνου, Σωπήλη, Σφυρή και Στάμο, ενώ γνωρίστηκε και με το προσωπικό.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.337 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δείτε το ποστάρισμα:

View this post on Instagram

A post shared by Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...