ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έκλεισε deal για τον Παναθηναϊκό ο Κωνστάντος

Ο Κώστας Κωνστάντος ανέλαβε απευθείας δουλειά και ήρθε σε συμφωνία με γνωστή εταιρεία.

Έκλεισε deal για τον Παναθηναϊκό ο Κωνστάντος

Ο Κώστας Κωνστάντος έφερε εις πέρας την πρώτη συμφωνία ως στέλεχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Μόλις μία ημέρα μετά την επισημοποίηση της έναρξης της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό, ο Κωνστάντος ήρθε σε συμφωνία με την εταιρεία «Prince Oliver», σύμφωνα με την «Πράσινη».

Η προεργασία και οι επαφές με την εταιρεία είχαν αρχίσει νωρίτερα, με αποτέλεσμα να έρθει η οριστικοποίηση της συμφωνίας μεταξύ του συλλόγου και της «Prince Oliver», έπειτα από ενέργειες Κωνστάντου.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 66.815 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κάπως έτσι, μέσω της εν λόγω συμφωνίας, διευθετήθηκε η επίσημη ένδυση της αποστολής του Παναθηναϊκού για τα εκτός έδρας ματς της σεζόν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...