ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Χατζηγιοβάνης: «Οι ομάδες μπορούν να εμπιστεύονται τους Έλληνες»

Οι δηλώσεις που έκανε ο Τάσος Χατζηγιοβάνης μετά τη νίκη επί της Λευκορωσίας.

Χατζηγιοβάνης: «Οι ομάδες μπορούν να εμπιστεύονται τους Έλληνες»

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης χρησιμοποιήθηκε από τον Αντώνη Νικοπολίδη στο ματς της Ελπίδων με τη Λευκορωσία και μάλιστα σημείωσε το πρώτο γκολ της «γαλανόλευκης».

Οι δηλώσεις του Τάσου Χατζηγιοβάνη μετά το ματς:

Είναι μεγάλη η χαρά μου τόσο για τη νίκη και τη συνολική μας πορεία που μας φέρνει ένα βήμα πριν την τελική φάση, όσο και για το πρώτο μου γκολ με την Εθνική Ομάδα. Από καθαρή ατυχία δεν είμαστε πρώτοι, αλλά θα συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος και την ίδια προσήλωση και στα play offs. Είμαστε οικογένεια, είναι σημαντικό το γεγονός ότι πολλά παιδιά προερχόμαστε από τα φυτώρια των ομάδων μας, κι αυτό είναι κι ένα μήνυμα προς τα σωματεία ότι μπορούν να εμπιστεύονται τους Έλληνες ποδοσφαιριστές»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...