ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανησυχία και σκέψεις για αλλαγή συστήματος από Δώνη

Οι ανέτοιμοι ποδοσφαιριστές στον άξονα και η πιθανή αλλαγή συστήματος βρίσκονται στο μυαλό του Γιώργου Δώνη.

Ανησυχία και σκέψεις για αλλαγή συστήματος από Δώνη

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο το προσεχές Σάββατο και υπάρχουν ερωτηματικά σε σχέση με την κατάσταση ορισμένων ποδοσφαιριστών της ομάδας ενόψει του ματς της έβδομης αγωνιστικής στο ΟΑΚΑ.

Ουσιαστικά, αυτό που απασχολεί τον Γιώργο Δώνη είναι η στελέχωση του άξονα, καθώς ο Δημήτρης Κουρμπέλης τραυματίστηκε στο ματς της Εθνικής με την Ουγγαρία, ο Κάτσε δεν έχει επανέλθει στο 100% της κατάστασής του, ενώ ο Πασχάλης Στάικος βρίσκεται ακόμη στα «πιτς».

Αντίθετα, ο Χρήστος Δώνης έχει επανέλθει σε φουλ πρόγραμμα από χθες και θέτει υποψηφιότητα για την αποστολή, αν και έχει χάσει ορισμένες προπονήσεις την περασμένη εβδομάδα, ενώ το ίδιο συμβαίνει και στην περίπτωση του Ματίας Γιόχανσον, ο οποίος βρίσκεται πλέον στη διάθεση του Δώνη.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.545 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όλα τα παραπάνω προκαλούν ερωτήματα στο μυαλό του Δώνη, ο οποίος καλείται να βρει τους κατάλληλους για την μεσαία γραμμή ενόψει Πανιωνίου. Πάντως, ο Έλληνας τεχνικός φέρεται να σκέφτεται σοβαρά την αλλαγή συστήματος, επιλέγοντας για το Σάββατο το 4-4-2, με δίδυμο Μακέντα – Καμπετσή στην κορυφή της επίθεσης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.