Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο το προσεχές Σάββατο και υπάρχουν ερωτηματικά σε σχέση με την κατάσταση ορισμένων ποδοσφαιριστών της ομάδας ενόψει του ματς της έβδομης αγωνιστικής στο ΟΑΚΑ.

Ουσιαστικά, αυτό που απασχολεί τον Γιώργο Δώνη είναι η στελέχωση του άξονα, καθώς ο Δημήτρης Κουρμπέλης τραυματίστηκε στο ματς της Εθνικής με την Ουγγαρία, ο Κάτσε δεν έχει επανέλθει στο 100% της κατάστασής του, ενώ ο Πασχάλης Στάικος βρίσκεται ακόμη στα «πιτς».

Αντίθετα, ο Χρήστος Δώνης έχει επανέλθει σε φουλ πρόγραμμα από χθες και θέτει υποψηφιότητα για την αποστολή, αν και έχει χάσει ορισμένες προπονήσεις την περασμένη εβδομάδα, ενώ το ίδιο συμβαίνει και στην περίπτωση του Ματίας Γιόχανσον, ο οποίος βρίσκεται πλέον στη διάθεση του Δώνη.

Όλα τα παραπάνω προκαλούν ερωτήματα στο μυαλό του Δώνη, ο οποίος καλείται να βρει τους κατάλληλους για την μεσαία γραμμή ενόψει Πανιωνίου. Πάντως, ο Έλληνας τεχνικός φέρεται να σκέφτεται σοβαρά την αλλαγή συστήματος, επιλέγοντας για το Σάββατο το 4-4-2, με δίδυμο Μακέντα – Καμπετσή στην κορυφή της επίθεσης.