ΚΛΕΙΣΙΜΟ
EUROLEAGUE

«Πρασινίζει» η «Audi Dome» για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ!

Με τον κόσμο στο πλευρό του για την πρώτη του εκτός έδρας νίκη ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ. Πάνω από 500 φίλοι της ομάδας θα πάρουν θέση στην «Audi Dome».

«Πρασινίζει» η «Audi Dome» για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ!

Ισχυρή θα είναι, για ακόμη μια φορά, η παρουσία των οπαδών του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ σε ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας στη Euroleague, καθώς πάνω από 500 φίλοι της ομάδας θα βρεθούν απόψε το βράδυ στην «Audi Dome» για το ματς με τη Μπάγερν.

Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ θα έχει στο πλευρό της τους οπαδούς της, οι οποίοι θα προέλθουν από τη δυνατή ελληνική παροικία στη Γερμανία αλλά και από τις γύρω χώρες, με στόχο να ωθήσουν τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στο «διπλό».

Οι ιθύνοντες της Μπάγερν περιμένουν τουλάχιστον 500 οπαδούς του «τριφυλλιού» στην εξέδρα, ενώ θα πρέπει να υπολογιστούν ξεχωριστά και οι υπόλοιποι Έλληνες που θα βρεθούν απόψε στην έδρα της Μπάγερν, υποστηρίζοντας τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 50.485 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...