ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Ανανέωση της συνεργασίας με τον ΟΠΑΠ

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός συνεχίζει τη συνεργασία της με τον ΟΠΑΠ, με τις δύο πλευρές να ανανεώνουν και επισήμως την κοινή τους πορεία.

Παναθηναϊκός: Ανανέωση της συνεργασίας με τον ΟΠΑΠ

Παναθηναϊκός και ΟΠΑΠ συνεχίζουν μαζί, με τις δύο πλευρές να ανανεώνουν και επισήμως τη χορηγική τους συνεργασία, την οποία και παρουσίασαν το μεσημέρι της Τρίτης σε εκδήλωση.

Τον Παναθηναϊκό εκπροσώπησαν οι Νίκος Νταμπίζας, Γιώργος Δώνης και Άντονι Μουνιέ, οι οποίοι έκαναν και σχετικές δηλώσεις για την ανανέωση της συνεργασίας με τον ΟΠΑΠ.

«Είναι σημαντικό για εμάς να βρισκόμαστε εδώ σήμερα. Για το τι πετυχαίνει η ομάδα σήμερα, πρόκειται για κάτι πρωτόγνωρο. Η διάρκεια είναι αυτή που μπορεί να κρίνει το αποτέλεσμα και για μας αυτό είναι το στοίχημα. Το πρώτο δείγμα είναι καλό και η μεγαλύτερη αναγνώριση έρχεται στα πρόσωπα των παιδιών και του προπονητικού τιμ.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 33.049 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από την σειρά που θα ήθελα να τονίσω τη σημαντικότητα της παρουσίας του ΟΠΑΠ στο χορηγικό μα πακέτο και χρειάζεται στήριξη από όλους. Πόσο μάλλον όταν υπάρχει μέσα και το θέμα της υγείας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συμμετέχουμε σε αυτή την προσπάθεια και ελπίζω να συμβάλουμε από την πλευρά μας με τα αποτελέσματα στον αγωνιστικό χώρο», ανέφερε ο Νίκος Νταμπίζας.

Ο Γιώργος Δώνης σημείωσε τα εξής: «Στη σύγχρονη εποχή οι χορηγοί παίζουν μεγάλο ρόλο. Αυτό που βλέπει ο κόσμος από έξω και θα συνεχίσουμε να κάνουμε είναι να είμαστε μία ομάδα που βγάζει υγεία. Είναι σημαντικό το ότι το έχουμε μέσα στα αποδυτήρια. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στους παίκτες μας και όλα τα παιδιά έχουν πολλά να δώσουν και να βγάλουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Είναι σημαντικό να υπάρχει ανταποδοτικότητα. Με τις επιτυχίες μας θα προσπαθήσουμε να φέρουμε την ανταποδοτικότητα».

Ενώ ο Άντονι Μουνιέ τόνισε: «Οι παίκτες δεν περιορίζονται μόνο στον αγωνιστικό χώρο. Αποτελούμε και πρέπει να αποτελούμε παράδειγμα για την κοινωνία και τα νέα παιδιά. Αισθανόμαστε πολύ περήφανοι που έχουμε τον ΟΠΑΠ σαν χορηγό του Παναθηναϊκού. Όπως ξέρετε ο ΟΠΑΠ χτίζει δύο παιδικά νοσοκομεία και ο καθένας μπορεί να βοηθήσει σε αυτή την προσπάθεια. Ο Παναθηναϊκός έχει ήδη φτιάξει έναν λογαριασμό στο διαδίκτυο για την συμμετοχή σε αυτή την πρωτοβουλία και καλώ όλους τους οπαδούς μας να μπουν στην προσπάθεια αυτήν και να βοηθήσουν. Για άλλη μία φορά είμαστε χαρούμενοι που ανανεώνουμε το συμβόλαιό μας με τον ΟΠΑΠ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.