ΚΛΕΙΣΙΜΟ
EDITORIAL

Παϊρότζ, γιατί καθυστερείς;

Οι μέρες περνούν, ο Γιάννης Αλαφούζος περιμένει ακόμα τα χρήματα από τον Παϊρότζ, αλλά δεν έχει συμβεί το παραμικρό. Το χειρότερο απ΄όλα; Είναι όλοι στο σκοτάδι…

Παϊρότζ, γιατί καθυστερείς;

Φτάσαμε αισίως στις 16 Οκτωβρίου και η κατάσταση παραμένει ίδια στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ο panathinaikos24.gr/tag/pairotz/' title='ΠΑΙΡΟΤΖ'>Παϊρότζ ακόμη δεν έχει εμφανίσει τα χρήματα που έχει υποσχεθεί για το «τριφύλλι», ο Γιάννης Αλαφούζος περιμένει τον Ταϊλανδό και η παραμικρή πρόοδος δεν έχει υπάρξει στο πιο σημαντικό ζήτημα για τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό. 5 μήνες μετά την… πρώτη εμφάνιση του Ταϊλανδού και μια εβδομάδα μετά τη γνωστοποίηση από πλευράς Αλαφούζου ότι οι δυο πλευρές συμφώνησαν για τις μισές μετοχές του mr ΣΚΑΪ, επί της ουσίας δεν έχει συμβεί το παραμικρό. Οπου «ουσία», φυσικά, βάλτε τη λέξη «χρήματα». Τα 20+27 εκατ. ευρώ που έγιναν τελικά 10 και αυτά… με δόσεις, δεν έχουν ακόμη φανεί. Αρα, λοιπόν, μέχρι τώρα δεν έχει αλλάξει το παραμικρό.

Το panathinaikos24.gr εξ’ αρχής ήταν επιφυλακτικό και συντηρητικό στις εκτιμήσεις του για τη συμφωνία Αλαφούζου – Παϊρότζ. Ούτε… κραύγαζε κατά του Ταϊλανδού, ούτε από την δίχως το παραμικρό στοιχείο τον αποθέωνε. Είχε και έχει μια ψύχραιμη στάση, με καταγραφή των γεγονότων και σχολιασμό. Ούτε, φυσικά, είχε τη λογική και το πνεύμα των «εγωσταλεγακηδων». Ξέρετε, αυτών  που μας πιπιλάνε το μυαλό, που λένε, λένε δίχως να… λένε τίποτα, τελικά και που μας κατηγορούν όσους έχουμε μια διαφορετική αντιμετώπιση των πραγμάτων. Λαϊκισμός και πρακτικές παλαιοτέρων ετών. Και βιασύνη. Πολλή βιασύνη. Να τις φοβάστε τις βιασύνες και πάντα να κρατάτε αποστάσεις απ’ αυτές.

Πάμε, ξανά, στην ουσία του πράγματος…

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.237 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δε χωρά, λοιπόν, αμφιβολία ότι η υπόθεση Παϊρότζ έχει αρκετές σκιές. Οσο, μάλιστα, ο Ταϊλανδός καθυστερεί να βάλει τα χρήματα κι όσο- από τη στιγμή που υπάρχει συμφωνία βάσει της ανακοίνωσης Αλαφούζου- ο επίδοξος επενδυτής δεν εμφανίζεται να μιλήσει ανοικτά και με ειλικρίνεια, τόσο και θα μεγαλώνει η καχυποψία. Στην παρούσα φάση έχουμε μόνο μια ανακοίνωση από πλευράς Αλαφούζου, αρκετές καθυστερήσεις από πλευράς Παϊρότζ και φυσικά πολλές απορίες και ερωτήματα, τα οποία μέχρι τώρα μένουν αναπάντητα και γι αυτό κύριος υπεύθυνος είναι ο Παϊρότζ και το περιβάλλον του.

Όχι ο Ρέστης. Αυτό «παίζεται» αν θα εμπλακεί με τα της ΠΑΕ. Το σίγουρο είναι ότι βρίσκεται δίπλα στον Ταϊλανδό για άλλες δουλειές με τις ευλογίες του ΣΥΡΙΖΑ. Τα υπόλοιπα και τα περί ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα φανούν, αν και εφόσον γίνει πρώτη η κατάθεση των χρημάτων και αν και εφόσον ο Παϊρότζ μιλήσει, όπως είναι υποχρεωμένος να κάνει…

Panathinaikos24.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...