ΚΛΕΙΣΙΜΟ
EUROLEAGUE

Αφήνει πίσω το Μόναχο και κοιτάζει προς… ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δεν έχει χρόνο για... ενδοσκόπηση μετά την ήττα από τη Μπάγερν, στρέφοντας άμεσα την προσοχή του στο αυριανό παιχνίδι με τη Γκραν Κανάρια στο ΟΑΚΑ (18/10).

Αφήνει πίσω το Μόναχο και κοιτάζει προς... ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ γνώρισε στο Μόναχο την πρώτη του ήττα στη φετινή Euroleague (80-79), σε ένα ματς το οποίο θα μπορούσε κάλλιστα να έχει διαφορετική κατάληξη, εάν οι παίκτες του Πασκουάλ παρουσίαζαν περισσότερη συγκέντρωση στα σημεία που έπρεπε, κάτι που το αποδεικνύουν και τα 17 λάθη στα οποία υπέπεσε η ομάδα στο χθεσινό ματς.

Η ήττα «πλήγωσε» τον εγωισμό των παικτών του Πασκουάλ, όμως δεν υπάρχει ο απαραίτητος χρόνος για σκέψη, καθώς ακολουθεί το παιχνίδι με τη Γκραν Κανάρια στο ΟΑΚΑ, για την τρίτη αγωνιστική της Euroleague.

Το αυριανό ματς έχει τη σημασία του για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, που καλείται να αντιδράσει και να αφήσει πίσω του την εμφάνιση του Μονάχου, «ρεφάροντας» με νίκη κόντρα στους αξιόμαχους Ισπανούς, οι οποίοι χθες πήραν την πρώτη τους νίκη στον θεσμό, κόντρα στη Μπαρτσελόνα.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 38.178 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στην ημέρα που μεσολαβεί μεταξύ των αναμετρήσεων με τη Μπάγερν και την Γκραν Κανάρια, δηλαδή σήμερα, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ καλείται να κάνει… delete σε όσα έγιναν στο Audi Dome και να «καθαρίσει» το μυαλό του, φορτσάροντας για τη δεύτερη νίκη του στον θεσμό το βράδυ της Πέμπτης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...