ΚΛΕΙΣΙΜΟ
SUPER LEAGUE

Αίτημα για μετάθεση του ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός

Η αστυνομία αιτήθηκε τη μετάθεση της αναμέτρησης ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός, λόγω παρέλασης.

Αίτημα για μετάθεση του ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός

Τη μετάθεση της αναμέτρησης ΠΑΟΚΠαναθηναϊκός στην Τούμπα για την 8η αγωνιστική της Super League, αιτήθηκε η αστυνομία.

Το αίτημα απέστειλε η ΓΑΔΑ από κοινού με τη διεύθυνση της Θεσσαλονίκης για τη μετάθεση του ματς μια ημέρα αργότερα από την προκαθορισμένη ημερομηνία διεξαγωγής.

Αιτία αποτελεί το γεγονός πως το ματς συμπίπτει με την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, με τις αρχές να ζητούν αλλαγή ημερομηνίας στη σέντρα του παιχνιδιού, ένεκα της παρέλασης και των εκδηλώσεων που θα γίνουν εκείνη την ημέρα.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.615 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πλέον, άπαντες περιμένουν την απάντηση της Super League στην οποία και έχει προωθηθεί προς εξέταση το αίτημα…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.