ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μαλδονάδο: «Δύσκολη έδρα το ΟΑΚΑ»

Ο προπονητής της Γκραν Κανάρια, Σάλβα Μαλδονάδο, παραχώρησε δηλώσεις για το αυριανό ματς με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.

Μαλδονάδο: «Δύσκολη έδρα το ΟΑΚΑ»

Ο Σάλβα Μαλδονάδο μίλησε στους εκπροσώπους Τύπου κατά την αναχώρηση της αποστολής της Γκραν Κανάρια για την Αθήνα και το αυριανό ματς με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της Γκραν Κανάρια:

«Ταξιδεύουμε στην Αθήνα γνωρίζοντας ότι είναι μία πολύ δύσκολη έδρα για να κερδίσεις. Πρέπει να έχουμε το μέγιστο επίπεδο, ενέργεια και άλλα στοιχεία για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Είμαστε πρωτάρηδες στην διοργάνωση και αυτό το είδος περιβάλλοντος αλλά τώρα έχουμε ένα πιο βαθύ ρόστερ, οπότε ίσως οι παίκτες που αγωνίστηκαν λιγότερα λεπτά με την Μπαρτσελόνα τώρα πάρουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Ελπίζουμε να παίξουμε καλά και με αισιοδοξία, έπειτα θα δούμε αν είμαστε κουρασμένοι ή όχι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.