ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Απορρίφθηκε η αίτηση ανάκλησης του Παναθηναϊκού

Ο αθλητικός δικαστής της ΕΟΠΕ απέρριψε την αίτηση ανάκλησης του Παναθηναϊκού για την τιμωρία μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών.

Απορρίφθηκε η αίτηση ανάκλησης του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε αίτημα  ανάκλησης για να αγωνιστούν κανονικά με κόσμο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Το αίτημα του τριφυλλιού απορρίφθηκε από την αθλητική δικαστή αλλά το «τριφύλλι» έχοντας την απόφαση γραπτά προσέφυγαν και στο ΑΣΕΑΔ. Το δικαστήριο επίλυσης αθλητικών υποθέσεων δεν έκανε δεκτό το αίτημα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έχει χαρακτηριστεί ως ειδικής διαχείρισης και αναμένεται να εισέλθουν στο γήπεδο 800 άτομα, με σχετική λίστα.

Αναλυτικά η απόφαση:

«Η Αθλητική Δικαστής στην Συνεδρίαση της Τετάρτης, 17.10.2018 σχετικώς με την υπ. αριθ. 543 κλήση προς το σωματείο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ για την συζήτηση της υπ.αριθ. 542/8.10.2018 αίτησης ανάκλησης της υπ. αριθ. 13/2018 απόφασης Μ.Δ.Ο. Ε.Ο.ΠΕ., απέρριψε την εν λόγω αίτηση».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...