ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αντετοκούνμπο: «Περιμένουμε τον κόσμο στο ΟΑΚΑ»

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο ανέφερε μεταξύ άλλων, ότι ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ διαθέτει την καλύτερη άμυνα της Euroleague.

Αντετοκούνμπο: «Περιμένουμε τον κόσμο στο ΟΑΚΑ»

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Για το παιχνίδι με την Μπάγερν και αυτό που μένει: «Σίγουρα πρέπει να αφήσουμε πίσω το παιχνίδι, αλλά να κρατήσουμε κάποια πράγματα. Πρέπει να δείξουμε την ταυτότητά μας και να συνεχίσουμε, γιατί έχουμε νέο παιχνίδι αύριο».

Για την ταυτότητα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ: «Έχουμε τα προσόντα να ξεκινάμε από την άμυνα. Δεν πρέπει να αφήνουμε τα ματς να πηγαίνουν στους 80π. Έχουμε τα προσόντα να μην δεχόμαστε τόσους πόντους, χωρίς να αναφέρομαι σε συγκεκριμένα νούμερα».

«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν!
«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν! 44.305 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την άμυνα του «τριφυλλιού» και το κατά πόσο πρέπει οι υπόλοιποι να ακολουθήσουν το δικό του παράδειγμα: «Όχι δεν έχει να κάνει με αυτό. Πρέπει να το δούμε συνολικά. Η ομάδα ποια είναι φέτος; Είναι πιο αθλητική και εκρηκτική. Είμαστε η καλύτερη άμυνα στην Euroleague και εντός και ακόμα περισσότερο εκτός έδρας. Δεν έχει να κάνει με έναν παίκτη. Όλοι χάνουμε και κερδίζουμε μαζί. Ο καθένας έχει τη φιλοσοφία του. Και 2-0 να ήμασταν, δεν μπορείς να κρίνεις από τόσο νωρίς. Αυτά είναι στο χθες, πρέπει να κερδίσουμε αύριο».

Για τα σχόλια του κόσμου: «Σε μια τόσο μεγάλη σεζόν δεν μπορείς να βγάζεις συμπεράσματα, ακόμα κι αν είναι θετικά. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που μας στήριξε στη Γερμανία. Περιμένουμε τον κόσμο και στην έδρα μας, στο ΟΑΚΑ».

Για την Γκραν Κανάρια: «Καμία ομάδα στην Euroleague δεν είναι μικρό μέγεθος. Αν ήταν μικρό μέγεθος, δεν θα ήταν στην Euroleague».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.