ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Υποβλήθηκε σε εξετάσεις ο Λοτζέσκι

Ο Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος τραυματίστηκε στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Μπάγερν, υποβλήθηκε σε εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

Υποβλήθηκε σε εξετάσεις ο Λοτζέσκι

Ο Ματ Λοτζέκσι ήταν ο άτυχος του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στη χθεσινή αναμέτρηση του «τριφυλλιού», με την Μπάγερν. Ο σουτέρ του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ ένιωσε ενοχλήσεις στην αριστερή γάμπα, γεγονός που δεν του επέτρεψε στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Ο Ματ, μόλις γύρισε η ομάδα στην Αθήνα, υποβλήθηκε κατευθείαν σε εξετάσεις, για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του. Στο «πράσινο» στρατόπεδο δεν ανησυχούν και θεωρούν ότι θα είναι έτοιμος για την αναμέτρηση με την Γκραν Κανάρια.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.